Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ei vain nokialaiset – Samsung Galaxy Mega 6.3 pysäytti luodin ja pelasti miehen hengen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin Galaxy Mega 6.3 pelasti miehen hengen - kuva ammutusta laitteesta

Samsungin Galaxy Mega 6.3 pelasti miehen hengen – kuva ammutusta laitteesta

 

Välillä maailmalta kantautuu uutisia, joissa kerrotaan, että älypuhelin on pelastanut jonkun hengen. ”Hengenpelastajana” on ollut monia eri puhelimia eri valmistajalta. Kyseessä on ollut muun muassa Nokian, Applen tai HTC:n älypuhelimia. Nyt myös Samsungin puhelin on pelastanut ihmishengen, kertoo verkkosivusto AppleDaily.

Hengen pelastanut puhelin on tällä kertaa valtava Samsung Galaxy Mega 6.3. Kyseisestä laitteesta löytyy nimensä mukaisesti valtava 6,3 tuuman kosketusnäyttö. Taiwanilainen mies on varmasti tyytyväinen puhelimeensa, kun se pysäytti luodin ja pelasti hänen henkensä. Henkilö oli pitänyt suurta puhelintaan rintataskussaan ja puhelimen suojana oli lompakkotyylinen suojakuori.

Tässä tapauksessa oli luultavasti hyötyä, että puhelin on niinkin suuri. Se peittää siis suuremman pinta-alan kuin monet muut puhelimet. Luultavasti suurimpia luodin hidastajia olivat näyttö, SIM-korttipaikka ja puhelimen akku. Rungollakin on luonnollisesti ollut osuutta asiaan.

Kokonaisuudessaan tapahtuma sai alkunsa, kun henkilö nimeltä Han löysi lompakon kadulta. Sen jälkeen Han vitsaili jotain ilmaisesta oluesta, kunnes lompakon omistaja kääntyi Hania kohti ja otti aseensa käteen. Han hyökkäsi tämän jälkeen aseistettuun mieheen ja hän ampuin Hania. Hänen onnekseen taskussa ollut Galaxy Mega 6.3 pysäytti luodin.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik

  Ei vain nokialaiset!.”Hengenpelastajana” on ollut monia eri puhelimia eri valmistajalta.Kyseessä on ollut muun muassa: Nokian,Applen tai HTC:n älypuhelimia.

 2. Nahkakotelo

  Oikeastaan tuossa kuvassa näyttää olevan nahkakotelo, jotenka kotelo on hidastanut luotia menemästä läpi.

  • ts

   Ei se nahkakotelo kauheasti luoteja pysäyttele – näin yleisestikään. Ei kannata kokeilla.

 3. Hemuli

  Ilmakoillako noita ammuskellaan, oikean ruutiaseen luotia eivät puhelimet pysäytä. Itse en menisi edes pienoiskiväärin eteen ammuttavaksi, siis niin että ammutaan siihen luuriin….!!??

Tuoreimmat jutut