Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung Galaxy Alphasta tulossa sittenkin huippupuhelin

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung Galaxy Alpha

Samsung Galaxy Alpha

Samsungilta on pitkään huhuttu metallirakenteista huippupuhelinta. Vielä tähän päivään mennessä sitä ei ole tapahtunut, mutta asiat saattavat muuttua lähiaikoina. Kuitenkin metalli jäisi pelkkään runkoon eikä vuotokuvien perusteella metallia ole takakuoressa. Verkkosivusto AllAboutSamsungin mukaan Galaxy Alphan julkistus olisi kahden viikon päästä.

Viimeisten huhujen mukaan Galaxy Alphasta olisi sittenkin tulossa huippupuhelin. Vaikka 4,8 tuuman 1280×720 pikselin tarkkuudella varustettu näyttö ei hätkäytä, paketoi laite sisäänsä Samsungin kahdeksanytimisen Exynos 5433 -järjestelmäpiirin, jota huhutaan myös Galaxy Note 4 -puhelimeen. 

Kuvien napsiminen onnistuisi 12 ja kahden megapikselin kameroilla. RAM-muistia löytyisi taasen kaksi gigatavua ja tallennustilaa olisi 32 gigatavua. Huhujen mukaan Samsung olisi jättämässä muistikorttipaikan pois Galaxy Alphasta. Käyttöjärjestelmänä toimisi Android 4.4.4 KitKat Samsungin omilla höysteillä. Galaxy S5:stä tuttu sormenjälkitunnistin ja sykemittari löytyisivät myös Galaxy Alphasta. Uutuus saattaisi vaatia Nano-SIM-korttia.

Galaxy Alpha siis omaisi metallisen rungon ja reunuksen. Takakuori olisi Galaxy S5:stä tuttua teksturoitua muovia. Jos huhut pitävät paikkaansa, Samsung olisi kokoamassa haastajaa suuremmalle, 4,7 tuuman iPhonelle. Saa nähdä, mitä Samsung on keksinyt voittaakseen iPhonen.

 

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. akzuh

  Hieman erikoista Samsungilta, mikäli tästä tulee ”huippu” puhelin ja sitten kuitenkaan kaikki ominaisuudet ei ole kärkikastia. Tai oikeastaan tuo näytöntarkkuus ihmetyttää, ettei ole FHD.

 2. Mooses80

  Ja paksun näköinen ainaki toi tossa kuvassa. Huippu puhelin sais olla enintää 0.6 senttiä paksu. Hiilikuitua,alumiinia ja safiiria pitäis myös löytyy.

 3. Henrik

  Toivottavasti kameran kenno olisi sentään Samsungin oma (eli ISOCELL) tai sitten Sonyn uusin Exmor RS Mobile Image-kenno!!!.

 4. Matti

  Takakuori muovia? Ei näin.

 5. Plote

  Odotin ghd näyttöä…. Ja 5″ näyttöä :/

Tuoreimmat jutut