Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lenovolta tulossa Google Glass -tyyliset älylasit

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Lenovon tulevat älylasit

Lenovon tulevat älylasit

Lenovo on paljastanut omat älylasinsa. C1-nimellä kulkeva laite muistuttaa silmän päälle asettuvan näyttönsä kanssa kovasti Google Glass -laseja. C1:n lisäksi Lenovo julkisti yhteistyöalustan, jonka se toivoo helpottavan laitekonseptien kehitystä ja levittämistä. Julkistuksista raportoi PC World.

Kuten sanottua, ulkoisesti Lenovon C1-lasit ovat lähes suora kopio Google Glassista. Näyttö on oikean silmän päällä, minkä lisäksi laitteessa on eteenpäin suuntautuva kamera. Ainoa merkittävä ero on, että Lenovon laitteessa akku asettuu käyttäjän kaulan ympärille. Lisätietoja laitteesta on luvattu lokakuulle.

Samassa tilaisuudessa Lenovo julkisti NBD-alustan, jonka avulla yritys toivoo saavansa yhteistyökumppaneita erilaisiin projekteihin, joihin myös C1 lukeutuu. NBD voisi auttaa toimijoita muun muassa rahoituksen, laitevalmistuksen ja tutkimuksen kanssa. Toistaiseksi NBD:n on tarkoitettu toimivan Kiinan alueella, mutta tulevaisuudessa se voisi myös auttaa tuotteiden maailmanlaajuisissa julkaisuissa.

Yhteistyön hengessä Lenovo ilmoitti myös, että se yhdistää voimansa yhdysvaltalaisen Vuzix-yrityksen kanssa. Yhdessä yritykset tuovat Vuzixin liikemiehille tarkoitetut M100-älylasit Kiinaan. M100-lasit käyttävät Android 4.0.4:ää ja sisältävät yhden gigahertsin tuplaydinsuorittimen. Mallia aletaan myydä kehittäjille elo- tai syyskuussa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juhuu

    Miksei niissä ole kitkatia vaan toosi vanha ja raskas 4.0

Tuoreimmat jutut