Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Edullisen Tizen-puhelimen osia bongattu matkalla testeihin Intiaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsungin uuden, edullisen Tizen-puhelimen komponentteja matkalla Intiaan testikäyttöön

Samsungin uuden, edullisen Tizen-puhelimen komponentteja matkalla Intiaan testikäyttöön

Samsungin ensimmäinen Tizen-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin, Z, on saamassa edullisen seuraajan. SamMobile kertoo, että mallinumerolla SM-Z130H kulkevan puhelimen osia on toimitettu Intiaan testikäyttöä varten. Mallinumerossa oleva kirjain Z kertoo, että kyseessä on Tizen-käyttöjärjestelmää käyttävä puhelin. Komponenttien edulliset hinnat taasen vihjaavat, että kyseessä lienee edullisemman pään puhelin. Samsung onkin kertonut, että Tizen toimii jopa vain 256 megatavun käyttömuistilla varustetuissa laitteissa, eli kyseessä saattaa hyvinkin olla halpamalli, jolla uutta käyttöjärjestelmää tehdään ihmisille tutuksi.

Uuden mallin julkaisua tuskin kannattaa kuitenkaan odotella vielä ihan hetkeen, sillä vaikka Samsung Z on jo virallisesti esitelty, ei sen lopullisesta julkaisuajankohdasta ole juurikaan hajua. Samsung on ilmoittanut, että se julkaistaan Venäjällä tämän vuoden kolmannella neljänneksellä, mikä käytännössä voi tarkoittaa julkaisua vasta syyskuussa. Samsung haluaa pitää huolen, että puhelimen ostajille on tarjolla riittävän kattava valikoima sovelluksia, kun puhelin lopulta tulee myyntiin. Tällä hetkellä tilanne Tizenin suhteen ei siis näytä kovin valoisalta, mutta ainakin Samsung työskentelee asian hyväksi.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut