Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia 830 tietokoneella mallinnetussa kuvassa – ”Nokia by Microsoft” -brändäys nähtävillä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Oletettu Lumia 830 Baidu-sivuston kuvassa

Oletettu Lumia 830 Baidu-sivuston kuvassa

Viikonlopun aikana Italiassa esiteltiin uutta, Kiinasta vuotanutta kuvaa tulevasta Lumia 830 -puhelimesta. Kuva on tietokonemallinnus ja näyttää puhelimen takaa päin. Takakuoren ja kameran yksityiskohdat ovat näin paremmin nähtävillä kuin viime viikolla nähdyissä vuotokuvissa.

Huomattavin asia uudessa kuvassa on, että laitteen takakuorta koristaa teksti ”Nokia by Microsoft”. Viime kuun lopussahan uutisoimme, että Microsoftin huhuttiin aikovan brändätä matkapuhelimensa jatkossa kyseiseen tapaan. Lisäksi Surface-tableteista tulisi jatkossa Lumia-nimisiä.

Lumia 830 -kuva tuntuisi siis varmistavan tulevan brändilinjan. Toisaalta aiemmissa kuvissa kyseistä tekstiä ei ollut nähtävillä. Uuden kuvan perusteella Lumia 830:een olisi myös tulossa 13 megapikselin PureView-kamera Zeiss-optiikalla. Lisäksi laitteen näytön uskotaan tällä hetkellä olevan 4,5-tuumainen.

Mitään edeltävistä tiedoista ei kuitenkaan ole toistaiseksi varmistettu virallisesti. Niihin kannattaa siis suhtautua kriittisesti. Laitteen yleinen ulkonäkö on kuitenkin kaikissa tähän astisissa kuvavuodoissa varsin samanlainen, eli jonkinlaisia viitteitä Microsoftin tulevasta älypuhelimesta kuvista todennäköisesti saadaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Mika

    Nokia/Microsoft todella hallitsee tuon muotoilun. On kyllä pirun tyylikkään näköinen kapula. Ja jos todella 800-sarjan puhelimiinkin tulee huipputeknologiaan kameroihin, niin tuota kännykkää on hankala perustellusti ohittaa kun on puhelinta ostamassa.

  2. james

    4.5″ tai 4.7″ olisi looginen jos Lumia 730 olisi 4.5″ näyttö.

  3. kilu

    Tämä tulee olemaan ensimmäinen arkikäyttööni tuleva Lumia! Voi olla että tykkään. Kyllähän nämä Lumiat ovat olleet äärimmäisen kauniita älypuhelimia. Jos ei toimi niin koristelen tuolla työpöydän ;)

Tuoreimmat jutut