Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft hylkäämässä Surface-nimen tableteistaan, ja uusi nimi on Lumia, väittää @evleaks

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

surfaceMicrosoft on yrittänyt Surface-tableteillaan tarjota vastusta Applen iPadille ja lukuisille Android-tableteille, melko huonolla menestyksellä. Elokuussa saatavaan Surface Pro 3 -tablettiin mobiili.fi tutustui jo kesäkuun alussa ja totesi muun muassa, että Surface Pro 3 on todella komea laite, jossa laatu näkyy ja tuntuu.

Surface Pro 3:n hinnat ovat Microsoftin omassa verkkokaupassa 819 – 1999 euroa, ja tabletin hinnaksi niitä voinee pitää korkeina, mutta Microsoft markkinoikin laitetta kannettavan PC:n korvaajana. Surface Pro 3:n näytön koko on kuitenkin 12 tuumaa, ja kannettavien tietokoneiden näytöt taas 13-17 tuumaisia. Jos laitetta käyttää PC:n korvaajana, on siis tyyydyttävä pienempään ruutuun.

Kuva- ja uutisvuodoistaan tunnettu @evleaks on viikonloppuna julkaissut lyhyen viestin, jossa väittää Microsoftin ottavan puhelimissaan käyttöön Nokia-brandin ja samalla hylkää Surface-nimen tableteistaan. Jatkossa puhelimet markkinoidaan nimellä Nokia by Microsoft ja tabletit nimellä Lumia, väittää @evleaks.

Evleaksin viesti sanasta sanaan: ”This is pretty exciting: Microsoft is reportedly in the final stages of licensing the Nokia brand, for the purpose of calling the handsets “Nokia by Microsoft.” Furthermore, say goodbye to Surface, and hello to Lumia, as the tablet lineup faces brand streamlining.

Ehkä jo IFA-kuluttajaelektroniikkamessujen aikana syyskuussa nähdään Lumia-tabletteja?

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Kyösti vaan

  ”Nokia by Microsoft”? Ei kovin myyvä nimi. Vai pitääkö Microsoft auki mahdollisuutta, että Nokia ostaa joskus kännykkäliiketoiminnan takaisin?

 2. juho

  Voihan olla niinkin että vain Surface tableteissa on täysiverinen Windows ja Lumia tableteissa RT/WP.

  • OJ

   Näin itsekin veikkaan. Olisi looginen ratkaisu. Surface Pro on kuitenkin ihan eri peli kuin Surface (RT). Ja Lumia 2520 julkaistiin kuitenkin kaupan julkistuksen jälkeen, joten sikälikin loogista siirtää todelliset tabletit Lumia brändin alle. Vielä kun saavat RT:n sulautettua WP:hen, niin hyvä tulee.

Tuoreimmat jutut