Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokian Lumia 635 ennakkomyyntiin Suomessa – kaupoissa viikon päästä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Lumia 635

Nokia Lumia 635

Huhtikuun alussa julkistettiin kolme uutta Lumia-älypuhelinta: Lumia 930, 635 ja 630. Viimeisin näistä on ehtinyt jo kauppoihinkin ja se on käynyt Mobiili.fin testattavana. Nyt Microsoft kertoo Ääni-blogissaan, että Lumia 630:n sisarmallin 635:n ennakkomyynti on alkanut Suomessa. Kauppoihin Lumia 635 ehtii 10. päivä heinäkuuta eli viikon päästä.

Samana päivänä odotetaan Lumia 930:n myyntiintuloa, jonka ennakkomyynti on ollut jo käynnissä tovin – Lumia 930 on paraikaa Mobiili.fin testattavana.

Microsoft kertoo Lumia 635:n suositushinnaksi 190 euroa, kun taas Lumia 630:n suositushinta on 165 euroa. Suomalaiset jälleenmyyjät myyvät Lumia 635:ttä 170 euron hintaan ja Lumia 630 irtoaa kaupan hyllyltä 145 eurolla.

Lumia 635:n ja Lumia 630:n erot ovat suhteellisen pienet. 35 euron lisäpanostuksella saa nimittäin 4G LTE -verkkoyhteydet tukevan laitteen. Toisena eroavaisuutena laitteissa on ulkokuori. Lumia 635 omaa kiiltäväpintaisen ulkokuoren, kun taas Lumia 630:ssä on käytetty mattapintaista muovia.

Muita Lumia 635:n ominaisuuksia on muun muassa 4,5 tuuman kosketusnäyttö 854×480 pikselin tarkkuudella, viiden megapikselin kamera, Qualcommin Snapdragon 400 -neliydinsuoritin, 512 megatavua RAM-muistia ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä toimii luonnollisesti Microsoftin uusin Windows Phone 8.1 -käyttöjärjestelmä.

 

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. JackPointer

  Tässä kyllä hinta ja ominaisuudet kohtaa. Kilpailijoiden lippulaiva malleista ei edes löydä kaikkia näitä ominaisuuksia.

 2. Kari

  Ylihintainen rautaan ja ominaisuuksiin nähden. Huonoin puoli löytyy edelleen sitältä, Windows Phone ei vaan kiinnosta. Järjestelmän tulevaisuus on epävarma.

  • Hena

   Onko Microsoftin ja Nokian mollaaminen edelleen muodissa? Luulin jo sen kadonneen aikoja sitten.

   • Henkka

    Hena.Onko Microsoftin ja Nokian mollaaminen edelleen muodissa? Luulin jo sen kadonneen aikoja sitten.
    Vastaus: Ei ole muodissa,mutta totuus tulee tässäkin esille!. :/

 3. Tebson

  Mä en käsitä tätä konseptia, missä tuupataan samoihin kuoriin quadcore ja 512M rammia. Pitääkö se quadcore nyt olla pakosta kun wp sitä tukee vaikka laitteessa ei ole juuri muistia lainkaan?

  • JackPointer

   Qadcore prosessorit on halpoja, niitä valmistetaan paljon. WP itsessään ei ole tehosyöppö vaan pyörisi pienemmilläkin spekseillä hienosti kuten on nähty.

   Tämän hintaluokan laitteessa on tietenkin tingitty muistin määrässä, ei voi olettaa että tässä olisi saman verran muistia kuin nelkä kertaa kalliimaassa laitteessa. Tuo muistin määrä on kaikenlisäksi varsin riittävä sovellusten ja puhelimen käyttöön. Jotkut harvat pelit vaativat enemmän muistia.

Tuoreimmat jutut