Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC One (M8) mini vuoti ruotsalaisoperaattorin kautta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

HTC:n uusi One (M8)

HTC:n uusi One (M8)

HTC julkisti muutama päivä sitten uuden lippulaivaälypuhelimensa HTC Onen (M8):n. Pari päivää sitten tunnettu vuotaja @evleaks julkaisi Twitter-tilillään viestin, jossa hän oli saanut vihiä Onen sisarmalleista HTC One M8 ministä sekä One M8 Acesta.

Ruotsalaisoperaattori Telia listasi myös puhelimen, jonka nimi on HTC One M8 mini, joka sittemmin poistettu listoilta. Kyseessä on kuitenkin mitä luultavimmin HTC:n huippupuhelimen pienempi ja teknisiltä ominaisuuksiltaan hieman heikompi versio. HTC-One-M8-Mini-Telia

HTC julkisti edellisestä One-lippulaivaälypuhelimestaan mini-version ja tuntuu luonnolliselta, että nykyisestäkin tulisi mini-versio. One M8 miniin odotetaan 4,5 tuuman kosketusnäyttöä 1280×720 pikselin tarkkuudella. Käyttöjärjestelmänä toimisi uusin Android 4.4 KitKat HTC:n Sense 6.0 -käyttöliittymällä. Suorittimeksi pitäisi tulla Qualcommin Snapdragon 400 -neliydinjärjelmäpiiri 1,4 gigahertsin taajuudella. RAM-muistia löytyisi gigatavun verran ja tallennustilaa olisi 16 gigatavua.

Kameraksi ei tulisi HTC Onesta (M8):sta tuttua tuplakameraa, vaan 13 megapikselin takakamera. Edestä löytyisi myös viiden megapikselin kamera.

@evleaksin vuotama tieto HTC One M8 Acesta voisi tarkoittaa seuraajaa HTC One Maxille. Mitään teknisiä tietoja laitteesta ei ole vielä vuotanut, mutta nähtävästi HTC olisi muuttamassa Max-nimeä. HTC:n uskotaan myös julkistavan Windows Phone -version nykyisestä huippupuhelimestaan. Näiden julkistukset ovat luultavasti tulossa lähiaikoina.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. tk

    Sivun ylläpitäjä tehnyt vaan kohdan valmiiksi ihan varmasti jossain vaiheessa julkaistavalle mini versiolle ja unohtanut laittaa sen piiloon hetkellisesti. Tästä heti isot vuoto uutiset ;)

    Jos ”vuoto” ei sisällä mitään muuta kuin puhelimen oletetun nimen, niin voin jo tässä vaiheessa ”vuotaa” että Samsungilta tulee 2015 Galaxy S6.