Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Lumia 1320 myyntiin Suomessa alle kahden viikon kuluttua – puhletti alle 350 euron

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Lumia 1320

Nokia Lumia 1320

 

Nokian kuuden tuuman näytöllä varustetuista jättiälypuhelimista eli puhleteista se edullisempi, Lumia 1320, on nyt myös vihdoin saapumassa markkinoille Suomessakin.

Lumia 1320:n myynti alkaa vajaan kahden viikon kuluttua 20. helmikuuta, on Verkkokauppa.com kertonut Facebook-sivullaan. Verkkokauppa.comin hinta uutuudelle on 345,90 euroa.

Toisen viime lokakuussa Nokia Worldissa julkistetun uutuuden, jo Suomessakin joulukuun alusta asti myydyn tyyriimmän Lumia 1520:n tavoin Lumia 1320:ssa on kuuden tuuman kosketusnäyttö. Tarkkuutta edullisemman Lumia 1320:n näytössä on kuitenkin selvästi vähemmän, 1280×720 pikseliä verrattuna Lumia 1520:n 1920×1080 pikseliin. Näyttöä suojaa Gorilla Glass 3.

Lisäksi Lumia 1320:ssa on Qualcommin tuplaytiminen Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri ja yksi gigatavua RAM-muistia verrattuna Lumia 1520:n neliytimiseen Snapdragon 800:aan ja kahteen gigatavuun. Lumia 1320:kin tukee kuitenkin 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyksiä.

Suuren näytön jatkoksi Lumia 1320 ei tarjoakaan mitään kovin erikoista. Takakamerassa on tarkkuutta vain vaatimattomat viisi megapikseliä ja etukamera on VGA-tasoa.

Sisäistä tallennusmuistia on kahdeksan gigatavua. Lisäksi tarjolla on microSD-muistikorttipaikka.

Lumia 1320:n mitat ovat 164,25 x 85,9 x 9,79 millimetriä ja paino 220 grammaa. Akkukapasiteetti on Lumia 1520:n tavoin 3 400 milliampeerituntia.

Lumia 1320:stakin löytyy viimeisin versio Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmästä, jota Nokia omalta kohdaltaan nimittää Lumia Blackiksi. Mukana ovat uusimmat Nokia-sovellukset, kuten uusi Nokia Camera sekä Storyteller kuvista luotuihin tarinoihin ja vanhat tutut, kuten MixRadio ja HERE-kartat. Lisäksi kuten yltä löytyvä kuvakin kertoo, suurelta näytöltä löytyy sopivasti lisätilaa tapahtumaruuduille kolmessa keskikokoisessa sarakkeessa pienempien mallien kahden sijaan.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Onhan 1320 raudaltaan heikompi kuin 1520, mutta se on äärettömän hyvin käteen sopiva ja näyttö on hyvä. Prosessorin eroa ei huomaa normaalissa käytössä. Käytännössä itse olen suosinut ”arkikäytössä” Lumia 1320:stä. Akku kestää hyvin. Aivan loistava puhletti ja edullinen!

    • Mikkis

      Kuuden tuuman laite ei sovi käteen hyvin koripalloilijoita lukuun ottamatta, eikä laitteen lapiomaisuus sileän muovikuoren kanssa tee tästä yhtään helpompaa tai laitteesta yhtään parempaa, päinvastoin.

      En todellakaan voi ymmärtää, kuka tällaista hankkii, ellei ole rahasta puhaa ja pahasti. Jo saa nauraa niille, ketä 1520:n kanssa ylpeilee kaduilla kauluspaitoineen. Kunnollista ja erittäin käytännöllistä yli 5″ laitetta hakeville on aivan muut laitteet kuin tämä, mikä on tietysti nurin menneen yrityksen fanit huomioon ottaen valitettava fakta, joka ei toivomalla paremmaksi muutu.

Tuoreimmat jutut