Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Venäläisvuotaja: Samsungin megajulkistuksen aikaistaminen sekoitti Nokian suunnitelmat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin kutsu MWC:n yhteydessä pidettävään Unpacked-julkistustilaisuuteen

Samsungin kutsu MWC:n yhteydessä pidettävään Unpacked-julkistustilaisuuteen

Samsung julkistanee vuoden tärkeimmän uutuutensa, uuden lippulaivaälypuhelimensa Galaxy S5:n, 24. helmikuuta Mobile World Congressin yhteydessä järjestettävässä Unpacked 5 -julkistustilaisuudessaan.

Galaxy S5:n tekniset tiedot ovat jo vuotaneet verkkoon. Aktiivisena Galaxy S5 -huhuissa on ollut jälleen myös venäläinen, jo useiden vuosien takaa tuttu, vuotaja Eldar Murtazin, joka ensimmäisenä kertoi Samsungin kaavailevan Galaxy S5:n julkistusta MWC:n yhteyteen aiemmin odotetun ja perinteisemmän maaliskuun sijaan.

Murtazinin mukaan Galaxy S5:n aikaistettu julkistus on vaikutus huhutusta Googlen ja Samsungin tiivistyvästä yhteistyöstä, jossa jatkossa Samsung myös vähentäisi omaa vakio-Androidia korvaavaa käyttöliittymä- ja sovelluskehitystään ja Samsung ja Google voisivat kehittää Androidiin yhdessä uutta.

Nyt Murtazin on kertonut Twitterissä, että Samsungin yllättävä Galaxy S5 -julkistuksen aikaistaminen olisi sekoittanut Nokian pasmat sen omien tulevien julkistusten osalta. Myös Nokialla on oma tilaisuutensa 24. helmikuuta eli samana päivänä kuin Samsungilla. Nokian tilaisuus on vuorossa heti aamusta ja Samsungin puolestaan illalla. Nokia ehkä pelkää jäävänsä uutuuksillaan täysin Samsungin varjoon, jonka superuutuus varastanee koko show’n MWC:ssä – jos ja kun se julki tuodaan. Nokian on aiemmin odotettu julkistavan huhutun edullisen Android-pohjaisen Nokia X -puhelimensa.

Nokian kutsu sen MWC-lehdistötilaisuuteen

Nokian kutsu sen MWC-lehdistötilaisuuteen

”Nokia ei ole varma omasta lehdistötilaisuudestaan MWC:ssä. He keskustelevat, mitä he haluavat näyttää sen jälkeen, kun SGS5-julkistus varmistettiin :)”, twiittaa Murtazin.

Aivan viimeisimpien iTechAddicrin huhujen mukaan Galaxy S5:een odotettu sormenjälkitunnistus toimisi koko näytön alueella pyyhkäisemällä. Samsung olisi siis integroinut tunnistuksen osaksi näyttöä. Samojen huhujen mukaan Samsung olisi Galaxy S5:ssä myös tuomassa uutta muotoilua ja luopumassa tähän asti suosimistaan fyysisistä, näytön alapuoleta löytyvistä painikkeista ja siirtymässä ohjelmistollisiin painikkeisiin näytöllä monien muiden tavoin.

Lisäksi Galaxy S5:een odotetaan 5,25 tuuman kosketusnäyttöä 2560×1440 pikselillä, 16 megapikselin kameraa, markkinoiden tehokkaimpiin lukeutuvia Qualcommin tai Samsungin järjestelmäpiirejä, kolmea gigatavua RAM-muistia sekä 32-64 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.

Murtazin odottaa Samsungin julkistavan Galaxy S5:n rinnalla myös uuden S Band -rannekkeen sekä päivitetyn S Health -terveyssovelluksen. Lisäksi Galaxy S5 tukisi Samsungin älykotiratkaisuja.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Uge

  Hei kamoon. Miksi tämän multazsaarin ”vuotoja” edelleen uutisoidaan?
  Kaveri ei ole osunut oikeaan herran aikaan ja ainoa asia mikä vuotaa on kaverin ajatus.

  Uskallan jopa väittää että multazsaarin kommentit kuuluisivat 7 päivää lehteen tai digitoday saitille ja kaikkien itseään kunnioittavien tekniikkajuokaisujen pitäisi välttää näitä.

  Kiitos ja anteeksi.

  • JouluP

   Uge, tämä mobiili saittihan nyt on ihan sitä samaa seiskapäivää tasoa. Ei tarvi kun lukea otsikot… VOI EI…

 2. Mokia

  HA,HA,HAA!!! Nokia. =)

  • OJ

   On se jännää…
   Mene hiekkalaatikolle leikkimään mieluummin hei. :P

 3. Viking Kong

  Ainahan on twitter, jossa voi viljellä erilaisia kommentteja…

 4. Wasd

  Onkos teillä tietoa onko tulossa 128Gt mallia? Jossain huhuissa muistan nähneeni sellaisenkin.

 5. Vuototietoja

  Toisaalla oli varmana tietona, että uutuudessa olisi 64 bittinen prosessori ja flashinä vaihtoehdot 64, 128 ja 256 Gt …. =)

Tuoreimmat jutut