Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia anteliaana – 50 Cent innostui Lumia 1020:sta: ”Sen kamera voittaa selvästi toisen puhelimeni kameran”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

50 Centin julkaisema kuva Instagramissa

50 Centin julkaisema kuva Instagramissa

 

Nokia on lahjoittanut tunnetulle rap-artistille 50 Centille Nokia Lumia 1020 -puhelimen. 50 Cent jakoi kuvan Instragramissa, jossa näkyy Nokian kirje ja paketti, jossa puhelin on lähetetty. Rap-artisti näyttää myös olevan melko tyytyväinen lahjaansa. ”Sain tänään uuden puhelimen ja se on aika lailla siisti. Sen kamera voittaa selvästi toisen puhelimeni kameran”, kirjoittaa 50 Cent.

Ei ole yllättävää, että teknologiayhtiöt antavat kuuluisuuksille omia luomuksiaan. Näin ne saavat yleisesti lähes ilmaista näkyvyyttä. Vaikka 50 Centillä ei ole rahasta kiinni uuden puhelimen hankkiminen, Nokia varmistaa näin, että häneltä löytyy Lumia ja saa positiivista näkyvyyttä. Pelkästään 50 Centin Instagram-julkaisunkin näkevät monet kymmenet tuhannet ihmiset, joten Nokia kerää paljon näkyvyyttä.

Nokian PureView-teknologian merkittävimpiä kehittäjiä oleva Juha Alakarhu lähetti paketin mukana kirjeen. 50 Cent ja Alakarhu tapasivat toisensa tammikuun alussa järjestetyillä CES-messuilla. ”Oli mukava nähdä sinut CES-messuilla! USA Todayn haastattelussa pohdit Lumia 1020:n ostoa jo pelkästään kameran takia. Halusimme säästää sinut kauppareissulta”, kirjoittaa Alakarhu kirjeessään. Alakarhu kertoo myös ottaneen kuvan 50 Centistä.

Aiemminkin Nokia on lahjoittanut huippumallejaan eri kuuluisuuksille. Joukkoon lukeutuvat muun muassa laulaja Jennifer Lopez sekä näyttelijä Jessica Alba.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Viking Kong

  ”pohdit Lumia 1020:n ostoa jo pelkästään kameran takia.”

  Tai ainoastaan kameran takia.

  ”Alakarhu kertoo myös ottaneen kuvan 50 Centistä.”

  Olisi mielenkiintoista nähdä kuva, onko miehellä taiteellista silmää. Tarkoitan siis Alakarhua.

 2. Puffeli

  Miksi nää meidän herrat puffaavat vieläkin Americcalaisen Microsoftin tuotteita? Heittäkää herrat hanskat tiskiin ja menkää vaikka Jollalle.

  • joppajoo

   Mitä siellä jollalla on? Floppi?

 3. Mokia

  Nokia ei taida jo mahtua edes 10.maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan joukkoon. =)

 4. juhuu

  Nyt lensi 50 centin iPhone seinään kun hän sai lumian

 5. joppajoo

  Vertasikohan iphonen kameraan? Jäikö iluuri nyt hyllyyn pölyttymään…

Tuoreimmat jutut