Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

HTC:ltä Desire 310 – älypuhelin edulliseen hintaluokkaan

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC-Desire-310-MediaTek-Android-2

HTC on tänään lisännyt verkkosivuilleen uuden älypuhelimen. Se sijoittuu halvempaan keskiluokkaan ja eikä saanut suurempia julkistusmanööverejä. Puhelin pohjautuu Android-käyttöjärjestelmään ja se näyttäisi olevan yhtiön ensimmäinen laite, josta löytyy MediaTekin suoritin. Uutuus on luultavasti viime vuonna julkistetun Desire 300:n seuraaja.

HTC Desire 310:n tekniset tiedot eivät päätä huimaa. Sen 4,5 tuuman kosketusnäytöstä löytyy pikseleitä 854 x 480 kappaletta, joka tekee pikselitiheydeksi melko vaatimattomat 218 pikseliä tuumaa kohti. Käyttöjärjestelmäversiona on Android 4.2.2 Jelly Bean ja suorittimena toimii MediaTekin neliydinsuoritin 1,3 gigahertsin taajuudella.

RAM-muistia uutuudessa on 512 megatavun verran ja sisäistä tallennustilaa vain neljä gigatavua. Takaa löytyy viiden megapikselin kamera ja etukamera on VGA-tasoa. Akulla on kokoa 2 000 milliampeeritunnin verran ja siitä löytyy 3G-yhteydet. Mitat laitteelle ovat 131,44 x 68,03 x 11,25 millimetriä ja painoa sillä on 140 gramman verran.

Desire 310 myyntiintulosta ei ole vielä tietoa, mutta se tapahtuu lähitulevaisuudessa. Hintatietoja HTC ei kertonut, mutta ominaisuuksiin perustuen hintalappu jäänee melko pieneksi.

HTC:lta on huhuttu myös uutta lippulaivapuhelinta. Koodinimellinen M8 olisi HTC Onen seuraaja. Siitä löytyisi muun muassa viiden tuuman kosketusnäyttö Full HD -tarkkuudella ja Snapdragon 800 -suoritin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. juhuu

    Ei tollasella tee mitään. Rami tulee vastaan heti ja sisäinen muisti on niin pieni (varmaan alle 1gt käyttäjän käytössä) ettei puhelimeen pysty lataamaan pelejä vaikka olisi kuinka suuri muistikortti tahansa, koska androidissa ei saa kaikkia sovelluksia muistikortille ja sovellukset pitää ensin Ladata puhelimen muistiin ja sitten siirtää muistikortille. Miksi tälläistä roskaa julkistetaaan mikä laittaa kunnon rajoitukset. Suoritin on hyvä, mutta mikään muu ei.

Tuoreimmat jutut