Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ei niin yllättävä huhu: Samsung Galaxy S5 on… Galaxy S5

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin kylttiHuhut uudesta Samsungin lippulaivasta senkun jatkuvat. Tuttu vuotaja @evleaks on julkaissut Twitter-tilillään, että uuden Samsungin huippupuhelimen nimi on kuin onkin odotetusti Samsung Galaxy S5, kuten jo pitkään huhuissa on oletettu ilman sen kummempaa perustettu kuin maalaisjärki.

Olemme jo aiemmin uutisoineet paljon Samsung Galaxy S5:n vuodoista.

Samsung Galaxy S5 pakkaisi tietojen mukaan sisäänsä roimasti parannettua teknologiaa edeltäjäänsä nähden. Sen näytön koko kasvaisi reilut 0,2 tuumaa, joten kooksi tulisi 5,25 tuumaa. Pikseleitä se omaisi jopa 2560 x 1440 pikseliä, joka tekee huikeat 560 pikseliä tuumaa kohti. Suorittimeksi laitteeseen huhutaan Qualcommin uutta Snapdragon 805 -järjestelmäpiiriä.

Huhujen mukaan Galaxy S5 sisältää sormenjälkilukijan, joka käy ilmi APK-sovelluspaketeista. Aiemmin laitteeseen huhuttiin jopa verkkokalvontunnistinta, mutta se näyttäisi nyt olevan hyvin epätodennäköistä.

@evleaks on julkaissut myös Samsung Galaxy S5:llä otetun kuvan, joka varmistaa aiemmin huhutun 16 megapikselin kameran. Itse kuva ei kerro lähes mitään, koska luultavasti sormea on pidetty linssin edessä kuvaa otettaessa.

Korealaismedian mukaan Samsung lupasi sisäisessä konferenssissaan tuovansa tänä vuonna puhelimen, josta löytyy niin sanottu 2K-näyttö.

Uuden lippulaivan julkistusta huhuillaan helmikuun 23. päivälle juuri ennen MWC-messuja. Kuitenkin Samsung on normaalisti julkaissut uuden huippupuhelimensa maalis-huhtikuussa, joten tarkkaa tietoa julkaisupäivästä ei vielä ole.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. juhuu

  Oli tämäkin uutinen. On itsestään selvää että uusi Samsungin luuri on s5. Tämän uutisen olisi voinut jättää julkaisematta.

 2. Eemeli

  Voi vittu mitä paskaa. Piti tästäkin uutisoida.

  Vähän rotia nyt Markus Lehtiniitty!

  • Erno Konttinen

   Uutena tietona tuli nyt myös ”varmistukset” sormenjälkitunnistukselle sekä 16 megapikselin kameralle.

 3. MobileTechnology

  Muistakaa myös 5000mAh akku :) !