Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungin puhletin myynti sujuu tuplavauhtia: jo 10 miljoonaa Galaxy Note 3:a

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3

Samsung on kertonut myyneensä omalta osaltaan eli siis toimittaneensa markkinoille jo yli 10 miljoonaa Galaxy Note 3 -laitetta. Galaxy Note 3:sta löytyy 5,7 tuuman näyttö, jolla se sijoittuu kokonsa puolesta puhlettiluokkaan.

Aikaa 10 miljoonan Note 3:n toimittamiseen kului vain 60 päivää, mikä tarkoittaa vauhdin olevan kaksinkertainen verrattuna viime vuoden Galaxy Note II:n lanseeraukseen. Galaxy Note 3 on nyt tarjolla 58 maassa ja erityisesti Kiina on Samsungin mukaan tärkeä markkina.

Aivan uutta ennätystä Samsung ei Galaxy Note 3:n kanssa tehnyt, sillä Galaxy S4 ylsi 10 miljoonan toimituksiin keväällä vain 50 päivässä. Galaxy S4 on kuitenkin pienemmän kokonsa ja myös jonkin verran edullisemman hintansa vuoksi laajemmalle kohderyhmälle suunnattu tuote.

Galaxy Note 3 on ollut myös Mobiili.fin arvosteltavana ja totesimmekin Galaxy Note 3:n silloin vahvaksi omassa luokassaan. ”Uutuus edustaa onnistunutta mutta yllätyksetöntä teknistä evoluutiota Galaxy Note -sarjassa ja on myös yhä ohjelmistopuoleltaan kilpailjoitaan paremmin sovitettu suuren näytön edellytyksiin ja mahdollisuuksiin. Kuuden tuuman luokassa Galaxy Note 3 vaikuttaa oivalta valinnalta”, kirjoitimme arvostelussamme.

Hiljattain Samsung julkisti uusia Galaxy Note 3 -värivaihtoehtoja. Huhut kertovat myös tulossa olevasta edullisemmasta, karsitusta Galaxy Note 3 Lite -versiosta.

Galaxy Note 3:n yltämistä kymppikerhoon juhlistaakseen Samsung on julkaissut myös alta löytyvän infografiikan, jossa listataan yhtiön muitakin 10 miljoonaan yltäneitä laitteita alkaen vuoden 2002 Samsung SGH-T100:sta.

samsung_10_millions

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut