Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia julkisti pitkään huhutun Gurunsa: värikäs Bluetooth-kuulokesetti NFC:llä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia BH-121 eri värivaihtoehtoina

Nokia BH-121 eri värivaihtoehtoina

 

Nokia on viimein julkistanut jo lokakuussa ennen Nokia World -suurtapahtumaa huhutun Guru-koodinimellisen laitteen. Kyseessä on kuitenkin vain BH-121-mallikoodilla kulkeva langattomasti puhelimeen yhdistyvä Bluetooth-kuulokesetti, joskin varsin mielenkiintoinen ja näyttävä tuote joka tapauksessa.

Ensimmäisissä huhuissa nyt julkistetusta kuulokesetistä puhuttiin ”iPod shuffle + NFC” -lausahduksella, mikä johti ajatukset itsenäiseen musiikkisoittimeen, jollainen Guru eli BH-121 ei kuitenkaan loppujen lopuksi ollut. Laitteen todellinen luonne selvisi jo marraskuun alussa.

Nokian kauniiksi kehuma BH-121 on tulossa tarjolle tuttuina Lumia-väreinä eli syaanina, punaisena, keltaisena sekä mustana. Sen neliömäisen osan mitat ovat 39 x 39 x 12 millimetriä ja mukana on klipsi, joka mahdollistaa kiinnittämiseen esimerkiksi vaatteisiin.

BH-121:stä löytyvät keskeltä kookas musiikin toiston käynnistykseen ja puheluihin vastaamiseen käytettävä painike ja äänenvoimakkuuden säädinten, Bluetoothin ja kappaleissa siirtymisen painikkeet löytyvät sivuilta. Akun jäljellä olevasta virrasta kertoo LED-merkkivalo, mutta tiedon voi tarkistaa Lumia-puhelinten kanssa käytettäessä myös suoraan aloitusnäkymään tulevasta kuulokesetin omasta tapahtumaruudusta. Tätä kautta onnistuu myös BH-121:n paikannus lähialueelta.

Jo mainittu NFC myös uudesta kuulokesetistä löytyy ja sen myötä laitteen paritus Lumian tai muun NFC-älypuhelimen kanssa pitäisi sujua helposti ja nopeasti vain laitteita toisiinsa koskettamalla. BH-121:een voidaan kytkeä myös kaksi laitetta.

BH-121-palikka myydään yhdessä melua estävien WH-208-kuulokkeiden kanssa. BH-121:een voi kuitenkin liittää halutessaan myös muut kuulokkeet, mutta saada silti hyödyn irti ohjauspainikkeista.

Nokian mukaan BH-121:n suositushinta ennen veroja on 39 euroa ja sen myynti alkaa joulukuussa.

Nokia BH-121 mustana

Nokia BH-121 mustana

Nokia BH-121:n mukana toimitettavat WH-208-kuulokkeet

Nokia BH-121:n mukana toimitettavat WH-208-kuulokkeet

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut