Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokialta yllätysuutuus? ”iPod shufflea muistuttava laite”

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia + Abu Dhabi

Nokia + Abu Dhabi

Nokian ensi tiistain Nokia World -julkistustapahtuman antiin saattaa lukeutua myös mielenkiintoinen ja yllättävä uutuus.

Tutta vuotaja @evleaks on kertonut Twitterissä Nokian kehittävän Guru-koodinimellistä laitetta, joka olisi kuin ”iPod shuffle + NFC”. iPod shuffle on Applen yksinkertainen ja halvin musiikkisoitin, joka ei sisällä lainkaan näyttöä. NFC puolestaan on Lumioidenkin tukema lähiyhteystekniikka, jota Nokia hyödyntää muuten esimerkiksi Bluetooth-laitteiden parittamisessa.

@evleaks ei tarjoa Nokian laitteesta enempää tietoa. Jos asiaa spekuloidaan, mahdollista voisi olla, että uuteen laitteeseen voitaisiin kenties siirtää musiikkia myös suoraan Lumia-puhelimesta. Pienempi laite voisi sitten olla kätevämpi kantaa ja käyttää esimerkiksi liikuttaessa. Koska laitteesta ei tiedetä juuri mitään, ovat arvailut pelkkää spekulaatiota. Mahdollista on sekin, että Nokian laite voisi olla ranteessa pidettävä.

MobiiliBlogi muistuttaa myös aiemmin vuotaneista kuvista, joiden ensin povattiin liittyvän Nokian älykelloon – väite, joka tyrmättiin nopeasti. Kenties kuvissa voisikin olla Nokian uusi Guru-koodinimellinen laite varhaisena prototyyppinä.

nokia_smartwatch_ctechcn

Nokialta odotetaan jo ennestään laajaa kattausta ensi viikon julkistustilaisuudessa. Ennakkotietojen perusteella Nokian kuuden tuuman Lumia 1520:n ja Lumia 2520 -tabletin julkistuksia voi pitää jo käytännössä varmana. Lisäksi Nokialta on huhuttu vielä neljää muuta uutta puhelinmallia, joista osa voi olla Ashoja, sekä laajaa joukkoa myös uusia lisävarusteita. Näistä ”Guru” voisi olla yksi ja toinen jo verkkoon vuotanut on tavaroiden lähipaikantamisen mahdollistava Treasure Tag -paikannin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. ashberry

Tuoreimmat jutut