Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Käytössä Samsung Galaxy Note II? Merkittävän päivityksen jakelu alkanut

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Note II sekä S Pen -kynä

Nykyinen Samsung Galaxy Note II sekä S Pen -kynä

Samsung on aloittanut uuden Android 4.3 Jelly Beanin sisältävän päivitysversion jakelun Galaxy Note II -puhelimelleen, kertoo verkkosivusto SamMobile.

Päivityskierros on lähtenyt liikkeelle Pohjoismaista ja suomalaiskäyttäjät ovat jo kertoneet päivityksen saapumisesta laitteisiinsa.

Aiemmin Samsung on jakanut uutta Android 4.3 -päivitystä jo Galaxy S4 ja Galaxy S III -malleilleen.

Galaxy Note II saa päivityksen myötä rutkasti uusia ominaisuuksia ja uuden ulkoasun verrattuna sen entiseen Android 4.1.2 -käyttöjärjestelmäversioon. Yhtiö ei koskaan tuonut laitteelle Android 4.2.2 -päivitystä, joten hyppäys on edelliseen verrattuna on melko suuri. Käyttöliittymä on edelleen tuttua TouchWiziä ja päivityksen myötä käyttäjä voi asettaa pienoissovelluksia myös lukitusnäytölle.

Uuden päivityksen mukana tulee myös tuki Galaxy Gear -älykellolle ja uusia sovelluksia, kuten Samsung Wallet ja KNOX tulevat esiasennettuina laitteeseen. Myös osa käyttöjärjestelmän sovelluksista on saanut uuden ilmeen. Samalla uusi Android parantaa laitteen muistinhallintaa ja sen mukana tulee uudet ajurit grafiikkayksikölle.

Samsung on saanut suuren suosion Note -laitteillaan ja on myynyt tähän mennessä yhteensä kaikkia Note -laitteita jopa yli 40 miljoonaa kappaletta.

Vaikka kyseessä on jo edellisen sukupolven puhelin, se on silti melko pätevä laite markkinoille. Siitä löytyy esimerkiksi 5,5 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Mukana on myös takakamera, jonka tarkkuus on kahdeksan megapikseliä.

Ovatko lukijamme jo päivittäneet omat Galaxy Note II- laitteensa? Kertokaa alla kommenteissa mielipiteenne ja kokemuksia uudesta päivityksestä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Wasd

  Onpa päivitetty ja ihan tyytyväinen olen. Ainoa ongelma tuli vaan, kun puhelimen sisäinen muisti on kolmeen kertaan sisäisen muistin sisällä:
  1. storage/emulated/0
  2. storage/emulated/legacy
  3. storage/emulated/sdcard0
  Yhden jos noista poistaa, niin poistuu kaikki. :/

 2. Antsa

  Vaikuttais siltä mitä olen kommentteja lukenut niin tämä päivitys koskee ainoastaan LTE-mallia toistaiseksi.

 3. Draven

  Sonera Kaupasta viime talvena hankittu Galaxy Note II 4G käytössä ja kokeilin juuri asetuksista ”Check for Updates” (tykkään pitää puhelimeni englanninkielisenä).

  Puhelin toteaa, että ”The latest updates have already been installed”. Android-versio on 4.1.2.

 4. Peku

  Omaan LTE malliin ei kyllä ole tullut vielä päivitystä..

 5. maybe

  Olen hankkimassa galaxy gearin tähän note 2 kunhan se vietävän päivitys tulis vaan tähän luuriin. Onko mitään hajua kellään millon se mahdollisesti olis tuloillaan?

 6. juho

  Tuli eilen. Toimii huomattavasti jouhevammin nyt, vaikka vanhakin pelasi hyvin.

Tuoreimmat jutut