Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia lupaa jo palkinnoksi Lumia 525:tä – puhelinta ei vielä julkistettu

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia Live Nation

Nokia on käytännössä vahvistanut aiemmin huhutun Lumia 525:n olevan tulossa, vaikkei virallisesta julkistuksesta ole toistaiseksi vielä tietoa.

Nokia listaa Lumia 525:n palkinnoksi arvonnassa, jonka se järjestää kanadalaisasiakkaille musiikkipalvelunsa promoamiseksi yhdessä konserttijärjestäjä Live Nationin kanssa. Voittajille on luvassa palkintona Lumia 525 -puhelin sekä pari konserttilippua. Kokonaispaketin hinnaksi lippujen kera mainitaan 250 dollaria, eli Lumia 525:n hinnaksi voitaneen arvailla jotain 100-150 dollarin välillä.

Nokia Lumia 525 palkintona

Nokia Lumia 525 palkintona

 

Huhut Lumia 525:stä ovat toistaiseksi olleet osittain epämääräisiä. Puhelimesta tiedetään yksityiskohtia vielä vähän, mutta sitä on kuvailtu edulliseksi musiikkiin keskittyväksi erikoismalliksi Nokian hittimallin Lumia 520:n pohjalta.

Puhelimesta ovat aiemmin tietoja vuotaneet The Verge sekä @evleaks. Lumia 525:n Glee-koodinimi viittaa myös musiikkiin suositun tv-sarjan kautta.

Tänään tutun luotettava vuotaja @evleaks twiittasi, että Lumia 525 olisi tulossa tarjolle keltaisena, valkoisena ja oranssina värivaihtoehtona.

Huhujen perusteella uutuuden mallikoodi voisi olla RM-997, jollainen on bongattu testausohjelmistojen tuloksista. Tästä laitteesta löytyy 800×480 pikselin näyttö, mikä on vähimmäistaso Windows Phone 8 -puhelimelle ja Lumia 520:sta muun muassa tuttu.

Tietoa siitä, koska Nokia aikoo Lumia 525:n julkistaa, ei ole eikä siitä saatu uutta tietoa myöskään nyt tapahtuneen palkintopaljastuksen yhteydessä. Osallistumisaika arvontaan päättyy 3. marraskuuta, mutta tästä ei voida vetää vedenpitäviä johtopäätöksiä puhelimen julkistusajankohdasta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut