Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia Gleestä tulossa Lumia 525

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nokia RM-997 eli Glee eli Lumia 525 testausohjelmiston tiedoissa

Nokia RM-997 eli Glee eli Lumia 525 testausohjelmiston tiedoissa

Nokian aiemmin huhuttu edullisen hintaluokan musiikkiin keskittyvä Lumia-puhelin on tuoreimman huhun mukaan saamassa mallinimekseen Lumia 525.

Asiasta kertoo Twitterissä tuttu vuotaja @evleaks, joka myös alun perin laittoi puheet Nokian Glee-koodinimellisestä halpa-Lumiasta liikkeellä.

@evleaks odottaa, että Lumia 525 julkistetaan 22. lokakuuta Abu Dhabissa Nokia World -tapahtumassa muiden uutuuksien rinnalla. Aiemmin Nokialta on odotettu yhteensä viiden puhelimen ja yhden tablettilaitteen julkistuksia sekä vielä uusia lisävarusteita. @evleaks odottaa julkistettavien listaan lukeutuvan aiemmin vuotaneiden kuuden tuuman näytöllä varustetun Lumia 1520:n, Lumia 2520 -tablettilaitteen sekä uuden älykkään peruspuhelinkolmikon Asha 500, Asha 502 ja Asha 503.

Nokian Lumia 525:stä ei toistaiseksi ole paljoa tarkempaa tietoa. Esimerkiksi siitä, miten keskittyminen erityisesti musiikkiominaisuuksiin käytännössä näkyy laitteessa, ei ole tietoa. Huhujen mukaan puhelimen mallikoodi olisi RM-997, josta testausohjelmistot ovat paljastaneet muun muassa näytön tarkkuudeksi 800×480 pikseliä. Minkäänlaisia vuotokuvia ei Lumia 525:stä ole toistaiseksi nähty.

Osittain Lumia 525 voi myös seurata ylivoimaisesti suosituimmaksi Windows-puhelimeksi kivunneen Lumia 520:n jalanjälkiä. Tosin Lumia 520:n myynti jatkunee uutuuden rinnalla ja kuten esimerkiksi Lumia 625:n kanssa, on uusi malli suoran seuraajan sijaan ennemminkin uutena lisänä laajennus mallistoon.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut