Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Mobiili.fi uudistuu – uusi ilme, Markus Lehtiniitty päätoimittajaksi

m+mobiili_2_q

Mobiilimaailmassa on tänään todellakin tapahtunut. Nokia ja Microsoft kertoivat aamulla historiallisesta laiteliiketoiminnan yritysjärjestelystä. Olimme kohtalon oikusta Mobiili.fissä valinneet tämän päivän myös omien uudistustemme, uuden ilmeen sekä toimitusten muutosten, julkistukselle.

Uusi ilme

Olemme uudistaneet Mobiili.fin ilmeen täysin. Uusi ilme on aiempaa raikkaampi, yksinkertaisempi ja selkeämpi. Kuten alkuperäinen sivustommekin, mukautuu uusikin ulkoasumme suoraan myös mobiililaitteiden pienemmille näytöille. Mobiili.fi löytyykin aina sopivana versiona osoitteesta mobiili.fi – selasipa sivustoamme sitten älypuhelimella tai suurinäyttöisellä pöytäkoneella.

Vanha tummataustainen värimaailma on nyt jäänyt taakse ja olemme nostaneet esille valkoisen ohella aiempaa paremmin erityisesti tunnusvärimme sinisen. Uudistunut ilmeemme on myös tällä hetkellä mobiillikäyttöjärjestelmissäkin suositun flat design –hengen mukainen.

Yhdessä uuden ulkoasun kanssa myös Mobiili.fin logo uudistuu.

Tulemme vielä lähipäivinä hiomaan uuden ulkoasun yksityiskohtia sekä laittamaan pikseleitä kohdalleen. Luonnollisesti kehitystyö jatkuu myös pidemmällä aikavälillä. Tämän vuoksi kaikki palaute on erittäin toivottavaa – voit lähettää meille palautetta helposti uuden palautesivumme kautta.

Muutoksia toimituksessa – Markus Lehtiniitty päätoimittajaksi

Uuden ilmeen ohella muutoksia tapahtuu nyt myös Mobiili.fin toimituksessa. Ensi viikolla työnsä Mobiili.fissä aloittaa uusi toimittajavahvistuksemme Lauri Huttunen.

Minä, eli Markus Lehtiniitty, puolestaan nousen nyt Mobiili.fin uudeksi päätoimittajaksi tästä päivästä alkaen.

Mobiilin entinen päätoimittaja Esa Haltia jatkaa Mobiili.fin avustavana toimittajana.

Mobiili 1 vuotta

Ulkoasu-uudistus ja muut muutokset tapahtuvat samalla, kun Mobiili täyttää 1 vuotta. Mobiili-lehti ja Mobiili.fi lanseerattiin viime syksynä 4.9.2012 Salossa.

Uudella ilmeellä kohti Mobiilin toista vuotta!

Markus Lehtiniitty
Päätoimittaja
Mobiili.fi

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. iakon

  voi vidu, dää näyttää windows phonelta. Ja tänään. Sartanan petkeleen kekäleet.

 2. Wasd

  Onnittelut uudelle päätoimittajalle! :) Itse pidän uudesta ilmeestä enemmän kuin vanhasta.

  Ps. Olen lukenut joka ikisen juttunne tämän sivuston perustamisesta lähtien tähän päivään asti ja aion jatkaa edelleen mobiili.fi: n lukemista samalla tavalla. Pidän kovasti uutisistanne ja toivotan onnea uudelle toimittajalle. :)

 3. juho

  Tämä uusi ilme on paljon raikkaampi kuin edellinen, niin ja onnea!

 4. Samuli

  Kyllä alkuun tuli mieleen WP-puhelimet mutta siitä huolimatta hyvältä näyttää :D Paljon onnea Markukselle ja jatkakaa samaan malliin! Ja huomenna sitten uutisia IFA:sta :)

 5. Faktaa

  Joo, ehkä raikkaampi, mutta ei selkeä, vaan sekavampi.
  Esim. uutisen otsikko ei näy kokonaan, ehkä tämä on tehty sitten tarkoituksella, mutta… Ei hyvä.

Tuoreimmat jutut