Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Acerilta 250 euron kymppituumainen Iconia A3 -tabletti – ja älypuhelin ensimmäisenä maailmassa 4K-videokuvauksella

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Acer Liquid S2

Acer Liquid S2

Acer on jo ehtinyt julkistamaan pari Android-uutuuslaitetta tällä viikolla Saksan Berliinissä alkavien IFA-messujen alla. Acerin uutuudet ovat Iconia A3 -tablettilaite sekä Liquid S2 -älypuhelin.

Acerin älypuhelimia ei ole Suomen markkinoilla käytännössä nähty, mutta Liquid S2 on mielenkiintoinen uutuus. Kyseessä on tablettikokoluokkaa kuuden tuuman Full HD -kosketusnäyttönsä kanssa lähentyvä jättiälypuhelin, joka on myös varustettuna markkinoiden tehokkaimmalla Qualcommin Snapdragon 800 -järjestelmäpiirillä, 4G LTE -tuella, 13 megapikselin taka- ja kahden megapikselin etukameralla, kahdella gigatavulla RAM-muistia ja 3 300 milliampeeritunnin akulla.

Snapdragon 800 -piirin myötä uutuus on myös ensimmäinen julkistettu, 4K-tarkkuuden videokuvausta tukeva älypuhelin. 4K-tarkkuus on 3840×2160 pikseliä eli myös nelinkertainen tuttuun Full HD:hen verrattuna. Full HD -tason kuvaus Liquid S2:lla onnistuu 60 kuvan sekuntinopeudella. Kamera tarjoaa taustavalaistun kennon, hidastetun videokuvauksen tilan sekä mahdollisuuden 27 megapikselin panoraamakuviin.

Liquid S2 on tulossa markkinoille jo lokakuun aikana valituilla markkinoilla.

Acer Iconia A3

Acer Iconia A3

Acerin toisen uutuuden, eli Iconia A3 -tabletin, saapuminen laajasti myös Suomen markkinoille puolestaan näyttää todennäköisemmältä. Muun muassa Acerin aiemmat Iconia A1 ja Iconia B1 -tabletit ovat päässeet täällä näyttävästi jälleenmyyjien valikoimiin.

Iconia A1 sisältää näihin nähden kookkaamman, 10,1 tuuman kosketusnäytön. Näyttö tarjoaa pikseleitä tavanomaiset 1280×800 pikseliä.

Lisäksi Iconia A3 sisältää viiden megapikselin takakameran, micro-HDMI-liitänän, Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet sekä Dolby Digital Plus -toiminnon virtuaalisen 5.1 -äänikokemuksen luomiseksi. Suorituskyvystä vastaa neliytiminen ARM Cortex-A7 -pohjainen järjestelmäpiiri 1,2 gigahertsin kellotaajuudella. Videontoistoaikaa luvataan 9 tuntia.

Iconia A3:a tullaan myymään 16 ja 32 gigatavun muistiversioina. Laitteesta löytyy myös microSD-muistikorttipaikka.

Painoa Iconia A3:lla on alle 600 grammaa ja paksuutta 10,15 millimetriä.

249 euroa maksan, lokakuussa kauppoihin saapuvan Wi-Fi-malliversion ohella Iconia A3:sta tullaan tuomaan tarjolle marraskuussa myös 3G-mobiiliverkkoja tukeva versio, jonka hinta on 299 euroa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut