Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sony Xperia T:n ja HTC One S:n Android Jelly Bean -päivitykset alkamassa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

HTC One S

HTC One S

Useille Android-puhelimille on alkanut ne käyttöjärjestelmän Jelly Bean -versioon nostavan päivityksen jakelu. Näitä ovat muun muassa HTC:n One S sekä Sonyn Xperia T.

HTC One S:lle tarjolla oleva päivitys päivittää puhelimen Androidin 4.1.1-versioon. Toistaiseksi päivitys on tarjolla laitteen kansainväliselle versiolle, mutta päivityksen jakelu voi tapahtua asteittain, joten välttämättä kaikille One S -laitteille sitä ei vielä ole tarjolla. Päivityksellä on kokoa 612 megatavua ja sen voi ladata suoraan Wi-Fi-verkon yli tai liittäämällä puhelimen tietokoneeseen. Ohjelmistoversioltaan päivitys on 3.16.401.8.

Android Jelly Bean -päivitysten ohella HTC One S:n päivitys parannetun käyttöliittymän ja toimintaparannuksia kamerasovellukseen sekä muun muassa parannuksia virranhallintaan.

Sonyn Xperia T:lle tarjolla oleva päivitys puolestaan nostaa laitteen Android-version numeroon 4.1.2. Päivityksen jakelu Xperia T:lle on käynnistynyt Sonyn ilmoittamaa aikataulua aiemmin. Päivitys on tarjolla muun muassa kansainväliselle Xperia T:n LT30p-malliversiolle.

Myös Xperia T:n osalta akunkeston pitäisi kokea huomattava parannus päivityksen myötä.

Android 4.1 Jelly Beanin merkittävimpiin päivityksiin kuuluu sen aiempaa sulavampi toiminta, johon vaikuttaviin muutoksiin Google viittaa Project Butter -nimikkeellä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Kettu Repolainen

    Nyt vasta? Ja kohta tulee jo seuraava versio Adroidista. En ihmettele yhtään, että nurinaa kuuluu enenevässä määrin. Onneksi pääsin itse eroon tuosta sirkuksesta jo viime vuonna.

Tuoreimmat jutut