Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung vyöryy: ensi vuoden tähtäin yli 500 miljoonassa puhelimessa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsungin logo

Samsungin logo

Maailman puhelinmarkkinoiden ykköseksi Nokian ohi tämän vuoden aikana nousseen Samsungin aikeena on vain kiihdyttää menoaan entisestään ensi vuonna.

Yhtiön on kerrottu arvioineen ensi vuoden puhelinten toimitusmääräkseen 510 miljoonaa puhelinta, joista 390 miljoonaa olisi jo älypuhelimia. Asiasta kertoo The Korea Times, joka perustaa tietonsa ”nimettömään johtajalähteeseen yhdessä Samsungin merkittävimmistä toimittajista”. Toisaalta DigiTimesin lähteet kertovat Samsungin toimitusten asettuvan vain 500 miljoonaan ja älypuhelinten 350 miljoonaan ensi vuonna.

Tänä vuonna Samsungin arvioidaan toimittavan noin 420 miljoonaa puhelinta, joten ensi vuodeksi se odottaa reilun 20 prosentin lisäystä toimituksiin joka tapauksessa.

DigiTimesin mukaan globaalin älypuhelinmarkkinaan odotetaan kasvavan ensi vuonna 860-900 miljoonaan puhelimeen, joten Samsungin osuuden pitäisi olla noin 40 prosentin tienoilla.

Samsung valmistaa älypuhelimia ennen kaikkea Android-käyttöjärjestelmällä, mutta myös Microsoftin Windows Phonella. Lisäksi yhtiö on ensi vuonna tuomassa markkinoille MeeGo-taustaisella ja Intelin tukemalla Tizen-käyttöjärjestelmällä varustettuja laitteita.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Jani

    Tavoitteita pitääkin olla,kunhan ne ovat toteuttamisen rajojen sisäpuolella!. ;)
    Uusia innovaatioita ja jotain täysin uutta + toimivaa (esim.muotoilussa jne) niin mahdollisuudet menestyä sen kuin paranevat!.

  2. JE

    Ei toki unohdeta Samsungin Bada-järjestelmää, joka tälläkin hetkellä myy paremmin kuin Windows Phone.

Tuoreimmat jutut