Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Sonyn tuleva Yuga-huippupuhelin venäläisarvostelussa jo ennen julkistustaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Sony Yuga Mobile-review'n kuvassa

Sony Yuga Mobile-review’n kuvassa

Sonyn tuleva, toistaiseksi Yuga-kehitysnimellä sekä C6603-mallikoodilla tunnettu, tuleva huippumalli on jo päätynyt venäläisen Mobile-review-sivuston Eldar Murtazinin arvosteltavaksi ennen sen virallista julkistusta.

Aiemminkin huhuissa pyörinyt Yuga tarjoaa viiden tuuman näytön 1920×1080 pikselin Full HD -tarkkuudella, 12 megapikselin takakameran LED-kuvausvalolla ja HDR-videokuvauksella, neliytimisen Qualcommin suorittimen, nopeiden LTE-yhteyksien tuen ja muun muassa NFC-tuen. Lisäksi Yugasta löytyy myös 16 gigatavun sisäisen tallennusmuistin jatkeeksi microSD-muistikorttipaikka sekä micro-HDMI-liitäntä.

Arvostelussa Yuga saa paljon kehuja, mutta myös joitain heikkouksia laitteesta kerrotaan löytyvän. Esimerkiksi näytön Mobile BRAVIA -toiminto tekee arvostelun mukaan sille optimoiduista vakiosovelluksista paremman näköisiä, mutta muista ei niinkään. Lisäksi näytön katselukulmia moititaan suppeiksi. Tämän lisäksi näyttö heijastelee. Varsin tarkka näyttö tietenkin on sen tarjotessa 440 pikseliä tuumaa kohti.

Ainakin Murtazinin testaama Yugan esituotantomalli kuumeni myös varsin paljon ja sen akku tyhjeni nopeasti. Tältä osin parannuksia kuitenkin lienee luvassa vielä ennen puhelimen saapumista markkinoille.

Tarkemmin Yuga-arvosteluun pääsee tutustumaan tästä venäjänkielisenä sekä useimmille sopivammin tästä englanniksi käännettynä. Tekstin lisäksi artikkelista löytyy paljon kuvia puhelimesta.

Sonyn odotetaan julkistavan Yugan alkuvuodesta, mutta tarkempaa ajankohtaa ei vielä tiedetä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. RK

    Pari Sonyn android-puhelinta omistaneena voin sanoa, että Sonyn osaaminen firmware-puolella on sen verran huonoa että enää ei yhtään Sonya mulle tule.

Tuoreimmat jutut