Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsung julkisti Galaxy Grandin – viiden tuuman näytöllä kohti edullisempaa hintaluokkaa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung Galaxy Grand

Samsung Galaxy Grand

Samsung on julkistanut Android-käyttöjärjestelmällisen Galaxy Grandin. Uutuus tuo suurikokoisen näytön edullisempaan hintaluokkaan – tosin Samsung ei ole vielä paljastanut mallin tarkempaa hintaa.

Galaxy Grandista löytyy viiden tuuman TFT LCD -näyttö. Tarkkuudesta näytössä on tingitty verrattuna tuoreimpiin Android-puhelimiin, sillä Galaxy Grandin näyttö tarjoaa vain WVGA-tarkkuuden eli 800×480 pikseliä. Kuumimpien huippumallien sijaan Galaxy Grandin kilpailijat löytyvät siis toisaalta, edullisemmista hintaluokista.

Käyttöjärjestelmänä Galaxy Grandissa on Androidin 4.1.2 Jelly Bean -versio lisättynä Samsugin omilla, tutuilla lisäyksillä. Galaxy Grandin kerrotaan myös tukevan Multi Window -ominaisuutta, jonka ansiosta kahta eri sovellusta voidaan käyttää yhtäaikaisesti vierekkäin näytöllä.

Muita Galaxy Grandin ominaisuuksia ovat kaksiytiminen 1,2 gigahertsin suoritin, gigatavu RAM-muistia, kahdeksan megapikselin takakamera 1080p-videokuvauksella, kahden megapikselin etukamera, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, Wi-Fi- ja Bluetooth 4.0 -yhteydet, GPS-paikannus, 3G HSPA+ -yhteydet sekä 2 100 milliampeeritunnin akku.

Paksuuttaa uutuudella on 9,6 millimetriä ja painoa 162 grammaa.

Samsung ei ole toistaiseksi kertonut Galaxy Grandin saatavuudesta tai hinnasta tarkemmin. Samsung julkisti Galaxy Grandin globaalisti, eikä mitään erityistä estettä uutuuden tulemiselle Suomen markkinoille ole. Markkinoille Galaxy Grand on tulossa kahtena versiona, yhden SIM-korttipaikan GT-i9080-mallina sekä kaksi SIM-korttipaikkaa tarjoavana GT-i9082-mallina.

Galaxy Grandin voi nähdä myös edullisempana pikkuvelimallina yhtiön Galaxy Note -laitteille. Note-mallien yksinoikeudeksi jää kuitenkin tuki Samsungin S Pen -kynätoiminnoille.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut