Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Google-pomo toruu LG:tä: ”Nexus 4 -toimitukset niukkoja ja arvaamattomia”

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Nexus 4 takaa, edestä ja sivulta

Nexus 4 takaa, edestä ja sivulta

Googlellakaan ei olla tyytyväisiä sen yhdessä LG:n kanssa kehittämän ja myymän Nexus 4:n heikkoon saatavuuteen. Maailmalla edullisesti myytävän Nexus 4:n kysyntä on ylittänyt rajusti tarjonnan ja puhelimen edulliset myyntierät on toistaiseksi myyty hetkissä loppuun.

Nyt Googlen Ison-Britannian ja Irlannin johtaja Dan Cobley on avannut syyttänyt LG:tä riittämättömistä toimituksista. Cobley pahoitteli viivästyneitä Nexus 4 -toimituksia Google+:ssa ja totesi, että ”toimitukset valmistajalta ovat niukkoja ja arvaamattomia”.

Cobley on sittemmin poistanut viestinsä, tuntemattomasta syystä, Google+:sta. Verkosta viesti ei kuitenkaan ole kadonnut, sillä se ehditiin kopioida muun muassa xda-developers-palstalle.

Ulkomailla Google Play -kaupoissa Nexus 7:n kahdeksan gigatavun versiota myydään 299 eurolla ja 16 gigatavun versiota 349 eurolla.

Nämä ovat erittäin edullisia hintoja verrattuna Nexus 4:n ominaisuuskattaukseen. Nexus 4 sisältää muun muassa 4,7 tuuman True HD IPS Plus -näytön 1280×768 pikselin tarkkuudella, kahdeksan megapikselin takakameran, 1,3 megapikselin etukameran, langattoman latauksen sekä NFC:n tuen, Qualcommin neliytimisen Snapdragon S4 Pro -sirun 1,5 gigahertsin kellotaajuudella ja Adreno 320 -grafiikkasuorittimella sekä kaksi gigatavua RAM-muistia. LTE-yhteyksiä Nexus 4 ei virallisesti tue, vaan tarjolla on parhaimmillaan vain 3G HSPA+ -yhteydet.

Suomeen Nexus 4:n ensierä rantautuu kuluvalla viikolla. Täällä puhelimen kysyntää tulee rajoittamaan ”normaalia” tasoa edustava, 600 euroa hipova hinta. Seuraava erä Nexus 4 -puhelimia Suomeenkin on matkalla vasta ensi vuonna, LG on kertonut.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jorma

  Jos kerta ovat maailmalla niin halpoja verrattavissa muihin malleihin, niin miksi Suomessa maksaa enemmän kuin galaxy s3?

  • Tlannut

   Koska LG:n suositushinta on 599$.
   Lisäksi Google myy puhelinta ”liian” halvalla.

Tuoreimmat jutut