Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia: Lumia 920:n mahdolliset akunkesto-ongelmat taustasovellusten syytä

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia Lumia 920

Nokia Lumia 920

Osa Nokia Lumia 920:n käyttäjistä on raportoinut verkossa ja Nokian tukipalstalla tavallista heikommasta akunkestosta. Nokian ilmoituksen mukaan todennäköinen syy näissä tapauksissa ovat taustalle suurella virrankulutuksella pyörimään jääneet sovellukset.

Nokia on antanut aiheesta seuraavan lausunnon: ”Olemme vastaanottaneet muutamia raportteja pieneltä määrältä ihmisiä, jotka ovat kokeneet epätavanomaisen (heikkoa) akunkestoa Nokia Lumia 920:ssa. Tämä ei ole laajasti raportoitu ongelma Nokia Care -kanavissa ja palaute monilta ihmisiltä on, että Nokia Lumia 920 tarjoaa loistavan akunkeston huippuälypuhelimeksi. Tutkimme asiaa, mutta toistaiseksi epäilemme, että jotkin sovellukset voivat käyttää virtaa, kun ne jäävät pyörimään taustalle. Kunnes opimme lisää, ohjeistamme ihmisiä toistaiseksi navigoimaan pois sovelluksista takaisin-painikkeella, jolloin sovellus sulkeutuu taustalle jäämisen sijaan.”

Lisäksi Nokian Wayne Michael Spillett on kirjoittaa Nokian tukipalstalla erityisesti Nokian Drive+ Beta -ajonavigointisovelluksen sekä Angry Birds Star Wars -pelin mahdollisesti aiheuttavan ongelmia. Lisäksi hän antaa ohjeita, kuinka sovelluksen taustatoiminnan voi estää.

Windows Phone 8 on uudistanut Windows Phone -käyttöjärjestelmän moniajoa, eikä kaikkia sovelluksia enää jäädytetä taustalla. Mikäli sovelluksia ei ole toteutettu kunnolla, voivat ne käyttää taustalla liikaa resursseja ja syödä virtaa akusta. Tilanteen voisi olettaa paranevan ajan myötä sovelluskehittäjien parantaessa sovellustensa toimintaa.

Nokian Lumia 920 on jo käynyt Mobiilin testattavana ja olemme julkaisseet laitteesta arvostelumme. Meidän peruskäytössämme emme kokeneet erityisiä ongelmia akunkeston kanssa.

Lumia 920 saapuu Suomessa markkinoille 22. marraskuuta eli tulevan viikon torstaina.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

Tuoreimmat jutut