Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyt se on vahvistettu: YouTubeen Androidilla ja iPhonessa tulee tumma teema

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Yötilan tulemista YouTuben älypuhelinsovelluksiin on odoteltu jo jonkin aikaa, mutta nyt se on virallista: tumma teema on vahvistetusti tulossa sekä Androidille että iOS:lle. Asiasta uutisoi 9to5Google.

Tietokoneella käytettävään YouTubeen lisättiin hiljattain tumma teema, joka sopii mainiosti esimerkiksi yölliseen käyttöön. Älypuhelinsovelluksille julkaistava tila noudattaa pitkälti samaa kaavaa tummine värimaailmoineen. Videoiden katselunäkymän lisäksi esimerkiksi sovelluksen pääsyöte ja asetukset saavat harmaasävytteisen teeman, joka on aktivoitavissa sovelluksen asetuksista.

Osa iPhone-käyttäjistä on saanut nauttia tummasta YouTube-teemasta jo useiden viikkojen ajan, mutta Androidilla on saatu toistaiseksi odotella.

Tumma teema on nyt virallisesti julkaistu useimmille iOS-laitteille ja se on saatavilla päivityksen myötä Applen App Store -sovelluskaupasta. Android-versio puolestaan on sekin nyt vahvistetusti tulossa, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole. Kovinkaan kauaa ei kuitenkaan tarvinne enää odottaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Nowau

    On se huimaa.

  2. Hendriks

    Android -versio jälkikäteen jopa Googlen omien sovellusten kohdalla, kuten aina, 🙄.

  3. Tummaa teemaa odotellessa

    Ja nyt sitten vielä sama värimaailma loppuun käyttöjärjestelmään ja sovelluksiin, niin ei tarvitse enää olla kuin peura ajovaloissa häikäistyneenä joka kerta kun puhelinta käyttää.

Tuoreimmat jutut