Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ärsyttävätkö kuorsausäänet? Suomalaisyrityksen uudet vastamelukorvatulpat on suunniteltu poistamaan ne

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

QuietOnin uudet kuulokkeet on tehty estämään kuorsausäänien kuulemista.

QuietOnin uudet kuulokkeet on tehty estämään kuorsausäänien kuulemista.

Oululainen QuietOn esittelee uudet QuietOn Sleep -vastamelukorvatulpat, jotka on suunniteltu poistamaan epämiellyttävät kuorsausäänet

QuietOn Sleepin pehmeät ja pienet vastamelukorvatulpat ovat mukavat nukkuessa ja ne on optimoitu estämään kuorsausäänet, joita mitkään muut korvatulpat eivät tätä ennen ole poistaneet.

QuietOn Sleep lanseerataan Wearable Technology Showssa Lontoossa tänään 13. maaliskuuta 2018. Lisäksi tänään on alkamassa QuietOn Sleepin ennakkomyynti joukkorahoituspalvelu Indiegogossa.

“Analysoimme korvan anatomiaa tavoitteenamme löytää täydellinen istuvuus nukkumistarkoitukseen. Ymmärsimme, että paras tapa luoda mukava tulppa oli keskittyä koon pienentämiseen ja materiaalien pehmentämiseen. Panostimme teknologian mittakaavan pienentämiseen tekemättä minkäänlaisia kompromisseja. Tuloksena ovat pienimmät korvatulppamme koskaan.”

QuietOn Sleepin vastameluteknologia on optimoitu kuorsausäänille sekä matalille taajuuksille, eli esimerkiksi ääniin, jotka tulevat seinien läpi. Tähän mennessä nämä taajuudet eivät ole olleet mahdollisia poistaa muilla korvatulpilla.

QuietOn Sleep -kuulokkeisiin voi vaihtaa pehmusteita ja eri kokoisia sovittimia. QuietOn Sleepin voi myös vaihtaa kuulotilaan, mikä mahdollistaa keskustelun tulpat päässä. Yhdellä latauksella saavutetaan 20 tunnin akun kesto. QuietOn Sleep -kuulokkeet toimitetaan helposti mukana kulkevassa rasiassa, joka toimii myös latausasemana. Laite ladataan Micro-USB-kaapelilla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Korvia on niin paljon erilaisia kuin ihmisiä, lisäksi rajallinen ostajakunta (pariskunnat), en usko menestykseen,.

  • Hendriks

   Mulla ei oo korvia, eikä aivoja, mutta pilkun osaan työntää joka väliin ja reikään,,,,,

 2. Juntunen

  Jos kuulokkeet ovat oikeasti huomaamattomat ja toimivat naapurista tulevien äänien poistamisessa niin ostoon menee. Kerrostaloelämä on yhtä meteliä, päivin ja öin, mutta muuhunkaan ei ole varaa ja asuminen kallistuu jatkuvasti. Toisipa joku markkinoille vastamelukaiuttimen joka toimisi vaikka metrin tai kahden etäisyydellä kaiuttimesta…

  • Hendriks

   Kerrostaloelämä on varmasti yhtä meteliä, jos asuu ”huonommalla alueella”!.

   • Juntunen

    Ei tarvita kuin yksi äänekäs lähinaapuri, minulla on niitä kaksi.

    • Naapuri

     Naapurina Hendriks huonomalla alueella, hyi sa..na.

Tuoreimmat jutut