Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta Oreo-päivityksiä piakkoin useammille puhelinmalleille – seuraavana vuorossa Galaxy Note8

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Samsung logoSamsungin älypuhelimet ovat saaneet päivityksiä Android Oreo -käyttöjärjestelmään hitaasti. Toistaiseksi Samsung on julkaissut Android 8.0 Oreon ja Samsung Experience 9.0:n päivityksenä vasta Galaxy S8 ja Galaxy S8+ -puhelimilleen.

Samsungin Turkissa ylläpitämä sivu kertoo tulevista päivityksistä. Asiasta uutisoi GSMArena-sivusto. Sen mukaan seuraavaksi 30. maaliskuuta Oreo-päivityksen tulee saamaan Galaxy Note8. Tämän jälkeen vuorossa ovat Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge 13. huhtikuuta ja Galaxy A3:n, A5:n ja A7:n 2017-vuosimallit 25. toukokuuta.

Päivitysten julkaisuajankohdissa voi olla pieniä eroja alueittain.

Lisäksi Samsungin uusissa 16. maaliskuuta myyntiin tulevissa Galaxy S9 -huippupuhelimissa käyttöjärjestelmäversiona on Oreo luonnollisesti alusta alkaen.

Monet muut Android-valmistajat ovat päivittäneet omia puhelinmallejaan Samsungia vikkelämmin Oreoon. Parhaiten ovat kunnostautuneet Sony ja Nokia-puhelinten HMD Global. Google julkaisi Android Oreon jo elokuun lopulla viime vuonna, ja Android P:stäkin on jo ehditty nähdä ensimmäinen esiversio.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Samppa

    Nyt jo?🙄

Tuoreimmat jutut