Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein MediaPad M5 tulossa useana eri versiona – hinnatkin paljastuivat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nykyinen Huawei MediaPad M3.

Nykyinen Huawei MediaPad M3.

Huaweilta on tulossa uusi MediaPad M5 -tablettimallisto. Julkistus tapahtunee 25. helmikuuta Huawein julkistustilaisuudessa Mobile World Congressin alla yhdessä uusien MateBook-tietokoneiden kanssa.

Nyt luotettavista paljastuksistaan tunnettu WinFuture.de-sivuston Roland Quandt on kertonut MediaPad M5:n tulevan kolmena eri versiona – 8-tuumaisena, 10-tuumaisena sekä lisäksi 10-tuumaisena Pro-mallina.

Metallirakenteiset MediaPad M5 -tabletit tulevat olemaan jatkoa aiemmalle MediaPad M3 -mallistolle. Huawei hyppää mallinimissä ilmeisesti yhden numeron yli, sillä numeroa neljä pidetään epäonnekkaana Kiinassa.

Aiemmat tiedot ovat kertoneet MediaPad M5:ssä olevan edelleen 8,4 tuuman näyttö 2560×1600 pikselillä. Järjestelmäpiiri on Huawein Kirin 960 eli viimeistä edellinen huippuluokan piiri, kun aiemmassa MediaPad M3:ssa on käytössä vielä pykälän vanhempi Kirin 950. MediaPad M5 8:n akun kapasiteetti on 4 980 milliampeerituntia.

MediaPad M5 -tablettien odotetaan olevan varustettu myös sormenjälkilukijalla, stereokaiuttimilla sekä USB-C-liitännällä.

Quandtin mukaan 8 tuuman MediaPad M5 on varustettu 4 gigatavun RAM- ja 32 gigatavun tallennusmuistilla ja hinta on noin 330 euroa Wi-Fi-versiona ja 380 euroa 4G LTE -mobiiliverkkoyhteyden kanssa.

MediaPad M5 10 on samoin varustettu 4 ja 32 gigatavun muisteilla ja hinnat ovat 380 euroa Wi-Fi-versiolla ja 420 euroa myös mobiiliverkkoja tukevalle versiolle.

Malliston huipulle tuleva MediaPad M5 10 Pro on varustettu 4 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla, tukee M-Pen-kynää ja on varustettu aina myös mobiiliverkkoyhteyksin. Sen hinta tulee olemaan noin 520 euroa.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. SANDY

  Tuon pro’n vois hankkia kun M2 on edellinen 10 tuumainen huippumalli.

  • Pekka

   Joo – jos sen saa kultaisena…

 2. Henrik3

  Ei ole ainakaan hinnalla pilattu, vaan tulee olemaan erittäin kilpailukykyinen kokonaisuutena (vs iPad ja Galaxy Tab mallit) !.

  • N5,5.1(XtraSmooth,FrankoKernel)

   On pilattu. Lenovo tab3 8 plus alle 150€ 😊

   • Pekka

    Sijoittuu näiden alapuolelle sekä ominaisuuksien, että hinnan puolesta.
    Tehot maksaa. (CPU, RAM, tallennustila)

Tuoreimmat jutut