Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Koko Huawein tulevan P20-kolmikon design kuvissa ja videoilla – näytöissä lovi yläreunassa, huippumalleissa kolme takakameraa

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Huawei P20 OnLeaksin yhdessä Tiger Mobilesin julkaisemissa 3D-mallikuvissa. Tämä mallikuva on luotu mukana olevalla kotipainikkeella, jota ei kuitenkaan välttämättä P20:ssa nähdä.

Huawei P20 OnLeaksin yhdessä Tiger Mobilesin julkaisemissa 3D-mallikuvissa. Tämä mallikuva on luotu mukana olevalla kotipainikkeella, jota ei kuitenkaan välttämättä P20:ssa nähdä.

Tuttu ja luotettavaksi osoittautunut vuotaja OnLeaks on yhdessä Tiger Mobiles -sivuston kanssa paljastunut tämän viikon aikana 3D-malleina kuvissa ja videoilla paljastanut koko Huawein tulevan P20-puhelinkolmikon designin.

Tulossa ovat todennäköisesti edullisempi P20 Lite sekä huippuluokan P20 ja P20 Plus. Puhelinten julkistus on ohjelmassa vasta 27. maaliskuuta Pariisissa.

Viimeisimpänä kolmikosta nähtiin vielä perjantai-illalla P20, jonka design on lähellä P20 Plussaa. P20:n ja P20 Plussan osalta epäselvää on, tulevatko puhelimet lopulta sisältämään kotipainikkeen näyttönsä alapuolella. Osassa OnLeaksin lähteen näkemistä prototyypeistä painike on mukana ollut, osassa ei. Mikäli painiketta ei olisi, tarkoittaisi se Huawein luottavan joko kasvojentunnistukseen tunnistautumisvaihtoehtona tai puhelinten sisältävän näytön alle integroidun sormenjälkilukijan.

Sekä P20:ssa että P20 Plussassa on takana kolme takakameraa. Kaksi kameraa löytyvät muusta takapinnasta kohoavalta alueelta, ja kolmas kamera on syystä tai toisesta sijoitettu erilleen. Huawei vihjasi myös kutsussaan tulevaan Pariisiin julkistustilaisuuteen jo vahvasti kolmeen kameraan.

Koko P20-kolmikko, mukaan lukien myös keskiluokkaan odotettava P20 Lite, on varustettu etupuolen laajasti kattavilla näytöillä, joissa on yläreunassa keskellä lovi Applen iPhone X:n tavoin.

P20:ssä ja P20 Plussassa ei näytä olevan 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää, joka P20 Litessä löytyy vielä puhelimen pohjasta. Huawei jätti perinteisen kuulokeliitännän pois jo aiemmasta loppuvuoden Mate 10 Pro -huippupuhelimestaan.

P20:n mittojen kerrotaan olevan 149 x 71,3 x 7,5 millimetriä ja P20 Plussan 155,3 x 74,2 x 7,7 millimetriä. Näytön koko olisi P20:ssa noin 5,7 ja P20 Plussassa noin 6 tuumaa. Testipaljastukset ovat aiemmin kertoneet P20:n (koodinimi Emily) näytön kuvasuhteeksi 18,7:9 ja P20 Litessä (koodinimi Anne) 19:9. P20 Plussan näytön kuvasuhteesta ei ole vielä saatu tarkkaa tietoa. P20 Litessä ja P20:ssa näyttötarkkuus on Full HD+ -tasoa, P20 Plussassa mahdollisesti korkeampi.

P20 ja P20 Plus ovat saamassa sisuksiinsa jo Mate 10 Prosta tutun, tekoälykyvyillä varustetun Kirin 970 -järjestelmäpiirin. Muuten P20:n ja P20 Plussan tekniikka on vielä pitkälti hämärän peitossa. Näyttötekniikka, kameroiden yksityiskohdat, akkujen kapasiteetit ja niin edelleen ovat vielä pysyneet salassa.

P20 Liten tekniikasta tiedetään jo hieman enemmän sen jo paljastuneista FCC-viranomaistestiraporteista.

 

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Mikko K

  Mitenkä P20 eroaa Mate 10 puhelimesta, kuin kameran osalta? Hintakin on varmaan samaa tasoa ja Mate 10 hinta ehkä laskee P20 julkaisun myötä, eli kumpikohan olisi järkevämpi ostos?

  • SANDY

   Design, P20 kilpailee iphonen kanssa joten muotoilu ollaan viety lähelle sitä ja Matessa taas on huawein oma muotokieli jolla se kilpailee tasaisesti kaikkien kanssa.

   Eli jos haluaa iphonen ilman Applen rajoituksia/ongelmia valinta on P-sarja

   Jos haluat tyylikkään puhelimen, valinta on Mate

   Itse meinaan päivittää maten P20 plussaan kokeilun haluisena miten se lovi ja kolmas kamera toimii.

   • Mikko K

    Kiitoksia selvennyksestä. Iteltä on jäänyt Huawein tuotteet aina vähän pimentoon, mutta nyt meinaan S7 vaihtaa joko Mateen tai P20.

 2. Azazel

  voi se olla myös että perus P20:sta löytyy kotinäppäin ja Plussassa ei olisi mutta 27.3 kaikki selviää viimeistään 😊

  • Henrik3

   Samaa veikkaan minäkin. 🤔 5-6 viikon päästä se nähdään, viimeinkin. 😁

   • Henrik3

    Nuo 3 kameraa saattavat olla:
    1. Laajakulma?
    2. Teleobjektiivi ja
    3. Monokromaattinen.

    • Henrik2

     Hmm?. 😊

   • Henrik1

    Vai niin 🤔.

 3. Mikko K

  Mitähän suurta eroa on P20 ja Mate 10 välillä? Kumpikohan olisi parempi ostos?

 4. Henrik3

  Näyttäisi siltä, että P20 tulee olemaan 4 mm ja 3 mm suurempi vs. P10 malli.
  Ei siis paha. 😊

  • Azazel

   Ei pahan kokone 😊 ja vielä tulee olemaan 200€ halvempi ku Galaxy S9 tai enemmän 😂

   P10 maksoi 649€ kun se tuli myyntiin
   P10 Plus oli 799€

   muistaakseni

   • SANDY

    Ei ollenkaan vaikka plus malli onkin tämän vuoden huawein lippulaiva luureista kookkain.

  • Henrik1

   Vai niin 😊 (Huawei).

Tuoreimmat jutut