Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Suosittu VLC-mediatoistin päivittyi 3.0-versioon – mukana Chromecast-tuki

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Suosittu mediatoistin VLC on saanut suuren 3.0-päivityksen, joka tuo mukanaan rutkasti uusia ominaisuuksia. Suurimpana ja ehkäpä merkittävimpänä uudistuksena VLC on saanut tuen Googlen Chromecastille. Päivitetty VLC-sovellus on nyt saatavilla eri alustoille. Asiasta uutisoi VentureBeat.

VLC:n 3.0-versio korjaa jopa 1 500 erilaista bugia. Chromecast tuen lisäksi uusi päivitys tuo mukanaan suoran tuen HDR:lle Windows 10:lle ja HDR Tonemapping -tuen muille alustoille. Näiden lisäksi VLC tulee jatkossa 360 asteen videoita sekä 3D-ääntä. VLC:n päivitetty versio tukee myös korkealaatuisen äänen läpivientiä parhaan mahdollisen äänen takaamiseksi. Androidin osalta VLC sai tuen Samsungin DeX-telakalle.

VLC 3.0 päivitetty versio on saatavilla Androidille Googlen Play-kaupasta ja iOS:lle Applen App Storesta. Näiden lisäksi palvelu on saatavilla Android TV:lle, Apple TV:lle, Windowsille, Linuxille sekä macOS:lle. Google Play -kaupalliset Chromebookit saavat myös VLC-mediatoistimen.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. jorma

  Hienosti jätetty linkit pois esim. windows-versiota varten.

 2. OneMember

  Harmi ettei ole vielä julkaistuo tuon 3.0 version x64 versiota. Kun se joskus julkaistaan, niin varmaan löytyy ensin FTP arkistosta: http://download.videolan.org/pub/videolan/vlc/3.0.0/

 3. Tomm

  Raspilla pelittää vanhempi VLC versio rautakiihdytyksellä, voisi pistää tämän version myös testiin.

 4. Hendriks

  VLC vie toisinaan tolkuttomasti suoritinresursseja, kun esim., tallentaa jotain streamia, 👎.

 5. Ink-stressaaja

  Nostan hattua sille että jatkavat Terry Pratchettin kirjoista poimittujen nimien kuten nyt Vetinari käyttöä koodiniminä versioilleen, vaikka kirjailija itse valitettavasti potkaisi tyhjää jo pari vuotta sitten.

Tuoreimmat jutut