Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jolla julkistamassa Sailfish 3:n ja uusia laitteita helmikuun lopulla

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Jolla + Sailfish.

Suomalainen Jolla on kertonut järjestävänsä julkistustilaisuuden maanantaina 26. helmikuuta Mobile World Congress -messujen yhteydessä.

Jollan mukaan luvassa on Sailfish 3, seuraava sukupolvi sen Sailfish OS -käyttöjärjestelmästä sekä ”useita uusia mielenkiintoisia Sailfish-laitteita”. Uudet laitteet ovat mitä todennäköisimmin tulossa Jollan kumppaneilta.

Lisäksi Jolla tulee kertomaan päivityksiä Sailfishin lisensoinnista ja teknologiakehityksestä yhdessä kumppanien kanssa liittyen muun muassa lohkoketjuihin ja yritysratkaisuihin.

Jollan tilaisuus järjestetään 26. helmikuuta kello 12.30 Suomen aikaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Hendriks

  Tähän firmaan ei käy luottaminen, 👎.

  • Hendriks

   siispä hyppään jokeen, 👎.

 2. Kinkki

  Putin tässä hei!
  Tervetuloa käyttämään FSB:n sertifioimaa Jollan Sailfishia.
  Puhu, me kuuntelemme!

 3. Liste

  Kiinnostavaa kun tulee uusia laitteita! Niissä toivoisi Sailfishin olevan valmiiksi asennettuna, niin ei tarvitse roottailla ja näin takuuta menettää.

  • SamaaMieltä

   Samaa mieltä, vaikka Sailfish X on todella hyvä Sony Xperia X:llä hankalan asennuksen jälkeenkin.

 4. Jk

  Erikoista, jos sailfish siirtyy 3 versio numeroon kun matka on pitkä nykyisestä 2.1.3:stä.. Eli suuria muutoksia pitäisi olla luvassa, jos kerran pää versio muuttuu. Jolla blogissa aijemmin mainittiin, että oven takana olevan 2.1.4 (Lapuanjoki) version jälkeen siirryttäisiin 2.2.0 (Mouhijoki). Liekö tämä 3.0 nyt totta kumminkaan, kun ei missään lähteessä mainita 3.0:aa…

  Anyways kuulostaa oikein mielenkiintoiselta, kun mwc messuilla esitellään tulevia Sailfish x laitteita, ja saadaan lisää tietoa kumppanuuksista jne.

  Asennus proseduuriinhan on luvassa Jolla blogin mukaan parannusta, jotta se olisi tavis käyttäjän helppo asentaa. Ei Jolla aio valmiiksi asennettuja xperioita myymään, ei kannattavaa heille. Tarkemman vastauksen löytää kukin itse ;)

  • Markus Lehtiniitty

   Lainaan suoraan Jollan kutsusta:

   ”This is the year of Sailfish 3, the next generation of the world’s only alternative mobile operating system. The agenda for our 2018 event is:

   Sailfish 3 announcement: Sailfish OS has matured to its 3rd generation and is going strong
   …”

Tuoreimmat jutut