Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Huawein uuden P20-huippupuhelimen design paljastui kuvissa ja videolla – mukana on kuin onkin kolme takakameraa!

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Huawei P20 Plus / P20 Pro -design OnLeaksin julkaisemassa kuvassa.

Huawei P20 Plus / P20 Pro -design OnLeaksin julkaisemassa kuvassa.

Eilen nähtiin jo P20 Liten design kuvissa ja videolla – ja sittemmin myös live-kuvissa – ja tänään on P20-huippupuhelimista P20 Plussan tai P20 Pron vuoro.

P10-puhelimet ovat saamassa seuraajikseen P20-puhelimet, mutta huippumallin tarkasta mallinimestä ei ole vielä varmuutta. P10 Plussan looginen seuraaja olisi P20 Plus, mutta toisaalta Mate 10 -puhelimissa Huawei otti käyttöön Pro-lisänimen, joten myös P20 Pro on vielä mahdollinen.

Oli mallinimi lopulta mikä hyvänsä, on luvassa erittäin mielenkiintoinen uutuuspuhelin. Näyttö kattaa etupuolen laajasti. Keskellä yläreunaa on P20 Liten tavoin lovi kameroille ja muille antureille. Näissä kuvissa ei nähdä etupuolella kotipainiketta, mutta tietojen mukaan lähde oli nähnyt laitteita sekä kotipainikkeella että ilman. Mihin ratkaisuun Huawei lopulta päätyy, selviää vasta myöhemmin.

Mielenkiintoisin seikka uusissa materiaaleissa löytyy takaa. P20-huippupuhelimeen on povattu kolmea takakameraa, ja näin on myös tapahtumassa. Hieman erikoisesti kameroista kaksi on sijoitettu korotetulle alueelle ja yksi erikseen näiden alapuolelle. Kolmen takakameran tekniikasta ei ole vielä selvyyttä.

Tuttuun OnLeaks-tapaan julkaistut materiaalit perustuvat suunnittelutiedostoihin, joiden perusteella nyt nähtävät kuvat ja videot on luotu. Julkaisu on tehty yhdessä Tiger Mobiles -sivuston kanssa.

P20-puhelinten julkistus on ohjelmassa 27. maaliskuuta Pariisissa. Varmaa lienee, että lisää vuotoja on luvassa vielä rutkasti ennen sitä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Henrik1

  Huawei onkin #1 😊!.😁

 2. Hendriks

  Kamerasta tulee pakosta mieleen eräs omena!.

 3. SANDY

  Tuon näytön alla olevan palkin olis voinu jättää pois

  • Henrik2

   Vai niin 😁. (Huawei)

 4. Jere

  No onpas erikoinen ratkaisu, että on jätetty yksi kamera erilleen.

  • SANDY

   Syy lienee siinä että tuo kolmas linssi on leveämpi kuin nuo kaksi muuta joten kohouma olisi leventynyt myös joka olisi tehnyt tuosta ehkä hassun näköisen

   • Minä

    Hassummalta se näyttää nyt.

 5. Hendriks

  Kiinalaista roskaa, 👎.

  • Henrik3

   Hendriks kirjoittelee nyt roskaa. 🤨😁

   • SANDY

    Osaako se muuta tehdäkkään.

 6. Henrik3

  Veikkaan, että tuo kolmas kamera on varustettu laajakulma linssillä eli (tavallisella) linssillä ja (laajakulma) linssillä ovat nuo kaksi kameraa varustettu ja kolmas on mustavalko kuville oleva kamera. 🤔 Tai sitten kaksi ensimmäistä kameraa on varustettu häviöttömällä optisella zoomilla ja 5x tavallisella digitaalisella.

  • Henrik3

   Siis tuo kolmas kamera on varustettu laajakulma linssillä eli (tavallisella) linssillä tai (laajakulma) linssillä

  • Henrik2

   Vai niin, 🤔,🍆😉.

Tuoreimmat jutut