Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uusi Star Wars: Rivals -mobiilipeli tulossa – ennakkoon tarjolla etuja

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Disney ja sen ostama Lucasfilm ovat yhdessä esitelleet uuden Star Wars -maailmaan sijoittuvan mobiilipelin, Star Wars: Rivalsin. Pelistä kertoo Android Authority.

Star Wars: Rivals on klassinen kolmannen persoonan räiskintä, joka sijoittuu elokuvista tuttuihin maisemiin, joihin lukeutuvat esimerkiksi Jakku, Scarif ja Hoth. Lisäksi peli sisältää tietenkin ikimuistoisia hahmoja, kun esimerkiksi Han, Luke, Leia ja Vader osallistuvat taisteluun. Pelaajat voivat myös muodostaa ryhmiä, minkä avulla on mahdollista muun muassa lisätä vihollisille tuotetun vahingon määrää.

Pelille ei ole vielä ilmoitettu tarkkaa julkaisupäivää, mutta ennakko-ostajille on tarjolla etuja. Android-käyttäjät saavat pelattavakseen Death Troopers -eliittitaistelijoista koostuvan joukon, kun taas iOS-pelaajia palkitaan Rebel Special Forces -joukoilla. Eri alustoille tarjottavat vaihtoehtoiset edut tuonevat tietynlaista lisäjännitystä pelaamiseen, sillä Star Wars: Rivals tukee myös alustojenvälistä pelaamista antaen Android- ja iOS-käyttäjien taistella vastakkain.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut