Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Facebook muuttaa uutisvirran toimintaa: lisää painoarvoa kaverien kiinnostaville julkaisuille kaiken muun sijaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

facebook logoFacebook on kertonut muuttavansa palvelunsa etusivun, uutisvirran, toimintaa tulevien viikkojen ja kuukausien aikana.

Jatkossa kaverien julkaisut saavat enemmän painoarvoa näytettävissä julkaisuissa. Sivujen, medioiden ja yritysten julkaisujen painoarvo puolestaan pienenee ja niitä näkyy näin jatkossa aiempaa vähemmän.

”Yksi meidän merkittäviä keskittymisen alueita vuonna 2018 on varmistaa, että Facebookissa vietetty aika on hyvin vietettyä aikaa”, toteaa Facebookin perustaja ja toimitusjohtaja Mark Zuckerberg muutoksista kertovan Facebook-päivityksensä alussa.

Facebook aikoo jatkossa korostaa enemmän kaverien julkaisuja, jotka saavat aikaan keskustelua ja reaktioita. Näitä ovat esimerkiksi aktiivisia kommenttiketjuja herättäneet julkaisut sekä erilaiset apua tai suosituksia pyytävät julkaisut. Lisäksi Facebookissa leviävien uutisartikkelien ja videoidenkin osalta otetaan huomioon vahvemmin niiden keskustelua herättävyys.

Jatkossa Facebook-sivujen julkaisuista paremmin näkyvät myös aktiivista keskustelua herättäneet julkaisut. Sivujen ei kuitenkaan kannata pyrkiä keinotekoisesti herättämään keskustelua pyytämällä kommentoimaan tai muilla tavoin, sillä Facebook on jo aiemmin kertonut taistelevansa tätä vastaan ja vähentävänsä tällaisten julkaisujen näkyvyyttä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut