Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Ensimmäinen kunnollinen suojalasi Samsungin Galaxy-huippupuhelimille? Kaareutuu näytön mukana

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Galaxy S8 ja Galaxy S8+ sinisenä WinFuture.den uudessa kuvassa.

Sopivan suojalasin löytäminen Samsungin Galaxy-lippulaivamalleille on ollut viime vuosina vaikeaa. Ongelmia tuottavat puhelinten reunoille kaareutuvat näytöt, jotka estävät perinteisten suojalasien käytön. Näin ollen puhelimiin on ostettava erikseen suunniteltu kaareutuva suojalasi.

Enter InvisibleShieldin uusi Glass Curve Elite -sarja on suunniteltu varta vasten kaareutuvia OLED-näyttöjä varten. Sekä Galaxy Note 8, Galaxy S8 ja Galaxy S8+ ovat saaneet yritykseltä omat räätälöidyt suojalasit, jotka antavat mahdollisuuden koko näytön tehokkaaseen käyttöön.

Suojalaseja perinteisesti vaivanneet ongelmat, kuten heikentynyt kosketuksen tunnistus ja epätavallinen kiilto, on korjattu Glass Curve Elite -sarjassa. Suojalasit käyttävät uudenlaista liimageeliä, joka vähentää ongelmia ja on InvisibleShieldin mukaan voimakkain koskaan suojalaseissa käytetty liima-aine. Ensivaiheessa uutta ainetta hyödynnetään Galaxy Note 8-, Galaxy S8- ja Galaxy S8+ -puhelimissa, mutta myöhemmin tekniikkaa voidaan laajentaa muihinkin puhelimiin.

Hinnaltaan Galaxy-puhelinten näyttölasit tulevat olemaan 50 dollaria eli noin 40 euroa. Hintatasoltaan uudet näyttölasit ovat samalla tasolla kuin InvisibleShieldin aiemmat kaareutuvat näyttölasit.

Galaxy Note 8:n näytön suojalasi

Galaxy S8:n näytön suojalasi

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. Jimzamjimmyy

  Herätys! Kaareutuville näytöille on saanut jo pitkään näytön mukaan kaareutuvia suojalaseja kohtuuhinnoin. Itse maksoin 3.79$ panssarilasista lg v30 puhelimeen, mikä ei todellakaan ole yhtä yleinen kuin samsungit.

  • Matti#2

   Ensimmäinen *kunnollinen*

 2. Kapu

  Jep, onhan näitä ollut iät ja ajat tarjolla. Mm. eBay pullollaan, joista toki suurin osa huonolaatuisia.

 3. Tjaa

  Vanha juttu jo. Whitestone on käyttänyt samanlaista liima-tekniikkaa jo yli puoli vuotta S8, S8+ ja Note8-malleille sekä joillekin iphoneille. InvisibleShield on erittäin todennäköisesti ottanut mallia tästä Whitestonen versiosta. Löytyy Euroopassakin mm. Britti sekä Saksan Amazonista.

Tuoreimmat jutut