Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Uudenlainen luottokortti esiteltiin – varustettu maksutapahtumista kertovalla näytöllä

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Yhdysvaltalainen Sprint on CES-messuilla esitellyt mielenkiintoisen uutuuden. Wallet Card on täysin uudenlainen luottokortti.

Esineiden Internet kolkuttelee ovella ja yhä useammat kodinkoneet ovat jo yhteydessä toisiinsa. Seuraavana vuorossa ovat erilaiset kortit luottokorteista kanta-asiakaskortteihin, ainakin mikäli Sprintin itselatautuva Wallet Card saa tuulta alleen.

Wallet Card on täysin ohjelmoitavissa oleva kortti, johon saa liitettyä vaikkapa halutun kanta-asiakkuuden tai pankin tiedot. Mikä parasta, se sisältää pienen näytön, joka ilmoittaa maksutapahtumista ja tarjoaa mahdollisuuden peruuttaa maksun, mikäli käyttäjä havaitsee jotakin hämärää. Sprintin mukaan myös esimerkiksi kortin etälukitseminen onnistuu helposti.

Sprintin tavoitteena on solmia yhteistyösopimuksia esimerkiksi pankkien kanssa ja julkaista Wallet Card kuluvan vuoden aikana.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut