Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tanskalainen kellobrändi Skagen mukaan Android-älykellomarkkinoille – uutuus kerännyt suitsutusta minimalistisesta designistaan

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Skagen Falster.

Skagen Falster.

Tanskalainen kellobrändi Skagen tulee mukaan älykellomarkkinoille täydellä voimalla uudella CES-messujen yhteydessä esitellyllä Skagen Falster -kellolla. Kellon takana on monien muiden brändien tavoin Fossil.

Aiemmin Skagenin brändillä on nähty hybridikelloja – perinteisiä mekaanisia viisarikelloja, joiden sisällä on ollut aktiivisuutta mittavia antureita. Nyt uusi Skagen Falster on kuitenkin täysiverinen, väri- ja kosketusnäytöllinen Android Wear -kello. Pyöreänäyttöinen Skagen Falster on kooltaan 42 millimetriä ja muotoilu on tutun minimalistista. Kyljeltä löytyy vain yksi toimintopainike. Tarjolle kello tulee nahkarannekkeella tai metallisella milanolaisrannekkeella eri värivaihtoehtoina.

Teknisesti Skagen Falster on samanlainen kuin monet muut Android Wear -kellot. Sisuksista löytyy Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -piiri ja anturit aktiivisuusseurantaan. NFC:tä ja näin lähimaksamismahdollisuutta Skagen Falster ei kuitenkaan esimerkiksi sisällä.

Skagen Falster on tulossa myyntiin tammikuun aikana. Hinta on 275 dollaria nahka- ja 295 dollaria metallirannekkeella.

Ensiarvioissa Falsteria on kehuttu yhdeksi tyylikkäimmistä Android-älykelloista. Alta löytyy Android Authorityn ensitunnelmavideo.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut