Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nokia esitteli uniseurantalaitteen – ohjaa myös kodin älylaitteita

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Nokia on julkistanut CES-messuilla Nokia Sleep -uniseurantalaitteen. Nokia Sleep on ohut anturi, joka sijoitetaan sänkyyn patjan alle.

Nokia Sleepin keräämät tiedot siirtyvät älypuhelinsovellukseen langattomasti Wi-Fi-yhteydellä. Se pitää kirjaa ja analysoi muun muassa unen eri vaiheita, sydämen sykettä unen aikana sekä kuorsaamista.

Lisäksi mielenkiintoisena lisäominaisuutena Nokia Sleep sisältää myös integraation IFTTT-palvelun kanssa. Näin nukkumaanmeno ja herääminen voivat laukaista IFTTT-palvelussa linkitettyjen kodin älylaitteiden toimintoja. Valot voivat esimerkiksi sammua ja syttyä automaattisesti.

Nokia Sleepin toimitukset ovat käynnistymässä ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Hintaa laitteella on 99,95 dollaria. Euromääräistä hintaa ei ole vielä tiedossa.

Myös suomalainen Beddit kehitti ja myi aiemmin Nokia Sleepin kaltaista uniseurantalaitetta. Apple osti Bedditin viime vuonna.

Näin Nokia Sleep on tarkoitus sijoittuu sänkyyn patjan alle.

Näin Nokia Sleep on tarkoitus sijoittuu sänkyyn patjan alle.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut