Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Microsoft keskeytti tärkeiden Meltdown- ja Spectre-päivitysten jakelun AMD:n suorittimillisille tietokoneille – syynä jopa käynnistymisen estäneet ongelmat

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Windows 10 logoMicrosoft on joutunut keskeyttämään tärkeiden Meltdown- ja Spectre-haavoittuvuuksien hyväksikäyttöä estävien tietoturvapäivitysten jakelun AMD:n suorittimilla varustetuille tietokoneille.

Päivitykset johtivat koneissa ongelmiin, jopa niin pahoihin, etteivät tietokoneet enää käynnistyneet. Ongelmat ovat koskettaneet niin Windows 10 kuin myös Windows 7 -käyttöjärjestelmää.

Microsoft vierittää syytä AMD:n harteille. ”Asiaa tutkittuaan Microsoft on havainnut, että jotkin AMD:n piirit eivät noudata Microsoftille aiemmin toimitettua dokumentointia”, on Microsoftilta kommentoitu muun maussa The Vergelle.

Microsoft on kertonut työskentelevänsä AMD:n kanssa ongelmien nopeaksi korjaamiseksi päivitysten jakelun jatkamiseksi.

Jos oman koneensa kanssa on jo kohdannut ongelmia eikä kone enää käynnisty, löytyy Microsoftin verkkosivuilta ohjeita tilanteen korjaamiseksi.

Paljastuneista haavoittuvuuksista Meltdown ei tiettävästi koske AMD:n suorittimia, mutta toinen haavoittuvuus, Spectre, koskee laajasti niin AMD:n kuin muidenkin valmistajien suorittimia.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Markku

    Asennettu AMD pohjaiseen ja toimii

Tuoreimmat jutut