Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

JBL esitteli suosituista Bluetooth-kaiuttimistaan uusia vedenkestäviä versioita

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

JBL Xtreme 2.

JBL on CES-messuilla julkistanut uusia versioita aiemmin julkaistuille suosikkikaiuttimille. JBL Xtreme 2, JBL Clip 3 ja JBL GO 2 ovat kaikki vedenkestäviä.

JBL on parantanut uusien kaiuttimiensa äänentoisto-ominaisuuksia, jonka lisäksi kaikki kolme ovat tätä nykyä IPX7-suojaluokituksella varustettuja ja kestävät 30 minuutin upotuksen metrin syvyyteen.

JBL Xtreme 2 lienee ominaisuuksiltaan kiinnostavin uutuus. Suuren kokonsa ja akkunsa ansiosta yksi latauskerta riittää 15 tunnin musiikin kuunteluun ja voipa kajarilla ladata muitakin laitteita USB-liitännän ansiosta. Se tukee lisäksi JBL Connect+ -teknologiaa, jonka avulla useampi kaiutin voi toistaa samasta lähteestä tulevaa musiikkia. Xtreme 2:n ostaja saa mukaansa myös kätevän kantohihnan.

JBL Clip 3.

JBL Clip 3 puolestaan on kooltaan huomattavasti pienempi. Nimensä mukaisesti se on helppo kiinnittää klipsun avulla vaikkapa reppuun tai takkiin ja vedenkestävyyden ja kumisen ulkokuoren ansiosta se on JBL:n mukaan mainio valinta aktiiviselle liikkujalle. Clip 3:n akku kestää yhdellä latauksella 10 tuntia.

Halvempaa ratkaisua etsiville JBL tarjoaa GO 2 -kaiuttimen, josta tulee saataville 10 värivaihtoehtoa. Yhdellä latauksella musiikki soi viisi tuntia.

Koko kolmikko julkaistaan kevään aikana. Eurohintoja ei toistaiseksi ole ilmoitettu, mutta Xtreme 2:sta saa pulittaa 299,95 Yhdysvaltain dollaria, kun Clip 3 ja GO 2 puolestaan keventävät kukkaroa 60 tai 40 dollarin verran.

JBL Go 2.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. joojatkoon

    Olen harkinnut, että voisin autooni hankkia tuollaisen. Voisin laittaa konepellin alle ja laittaa kit-car äänet tulemaan. Sähköauto on nääs kovin hiljainen. Vielä kun keksisi, että miten saisi äänenvoimakkuuden muuttumaan nopeuden mukaan.

Tuoreimmat jutut