Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Tile tiedotti uusista yhteistyösopimuksista – Bluetooth-paikannusteknologiaa sisäänrakennettuna esimerkiksi Bosen kuulokkeisiin

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Yhdysvaltalainen, pienen pieniä Bluetooth-paikantimia valmistava Tile on tiedottanut uusista, tärkeistä yhteistyökumppaneista.

Tile valmistaa pieniä vain parin neliösenttimetrin kokoisia Bluetooth-paikantimia, jotka voi kiinnittää vaikkapa avaimenperään tai lompakkoon. Kun avaimet sitten häviävät, voi nippuun kiinnitetty paikannin auttaa löytämisessä. Tile-paikantimet käyttävät Bluetooth 4.0 -yhteyksiä ja tarjoavat parhaimmillaan jopa 30 metrin kantaman.

Kadonneita tavaroita voi lisäksi löytää joukkopaikannusta hyödyntämällä Tile-sovelluksen avulla. Kun joku sovelluksen ladannut sattuu kulkemaan hukatun esineen ohi, lähettää sovellus anonyymin ilmoituksen omistajalle ilmoittaen näin tavaran sijainnin.

Yhtiö tiedotti hiljattain solmineensa yhteistyösopimuksia esimerkiksi kuulokkeita valmistavan Bosen ja matkalaukkufirma Samsoniten kanssa. Uusien sopimusten myötä Tilen teknologiaa löytyy tulevaisuudessa sisäänrakennettuna yhä useammista tuotteista, ja Bose on jo varmistanut, että ainakin tulevat 2018 SoundSport Wireless -kuulokkeet tukevat Tile-paikannusta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut