Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Samsungilta uusi kannettava – tällainen on Samsung Notebook 9 Pen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Samsung on julkistanut mobiilialan CES-messuilla uuden kannettavan tietokoneen, Samsung Notebook 9 Penin, kertoo PhoneArena.

Notebook 9 Pen painaa vain 907 grammaa ja kun paksuuttakin on vain 2,54 senttimetriä, on uutuus kooltaan perin siro. Sisuksista löytyy kahdeksannen sukupolven Intel Core i7 -prosessori, joka saa tuekseen enintään 16 gigatavun RAM-muistin. Kannettavasta julkaistaan kaksi mallia, 13,3 tuuman näytöllä varustettu, ja suurempi, näytön koon 15 tuumaan kasvattava versio. Sisäistä tallennustilaa on mallista riippumatta 512 gigatavua.

Heikoin osa-alue korealaisyhtiön uutuudella lienee näyttö, ja etenkin sen maksimikirkkaus. Pienemmän mallin maksimikirkkaus jää 450 nitiin ja suuremmankin vain 500 nitiin, joten käytettävyys auringonvalossa ei liene huippuluokkaa.

Samsung Notebook 9 Penin mielenkiintoisin ominaisuus lienee kuitenkin Samsungin Note-sarjan älypuhelimistakin tuttu yksipainikkeinen kosketuskynä, joka on toiminnoiltaan hyvin samankaltainen kuin mihin Note-käyttäjät ovat tottuneet. Pienikokoisella kynällä on tietenkin oma kolonsa tietokoneen alareunassa, josta kynän ottamalla saa avattua näytölle Air Command -näytön. Sen avulla esimerkiksi muistiinpanojen ja nopeiden piirrosten tekeminen on helppoa.

Samsung Notebook 9 Penin hinnasta tai julkaisusta ei vielä ole tarkempia tietoja, mutta sen ominaisuudet huomioiden laite sijoittunee edullisempaan hintaluokkaan. Suomen markkinoille uutuutta tuskin kannattaa kovinkaan laajalti odottaa.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

 1. pertti

  Nyt herää kysymys että mikä ominaisuus viittaa halvempaan hinta luokkaan??? kaikki ainakin minusta viittaa että hinta luokka olisi vähintään 1500€+ mikä sitten on edullinen kenellekkin.

  • Matti#2

   Hyvä pointti.

 2. Matti#2

  Turha näitä uutisoida, mitkä ei ikinä tule Suomeen. Ja eikös Samsung vetäytynyt koko Euroopan tietokonemarkkinoilta?

 3. Mies

  Tämän tietokoneen voi helposti tilata Ebaystä: https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsamsung+notebook+9+pen.TRS0&_nkw=samsung+notebook+9+pen&_sacat=0

  En oo ite tilannu mut jos haluu niin tuolta saa.

Tuoreimmat jutut