Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

L’Orealilta uusi kynnen päälle puettava pikkunappi – varoittaa UV-valosta

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

Maailman suurin kosmetiikka-alan yritys, L’Oréal, esitteli CES-messuilla varsin mielenkiintoisen laitteen. UV Sense havainnoi UV-säteilyn määrää ja varoittaa käyttäjää tarvittaessa. L’Oréalin suunnitelmista kertoo BGR.com.

L’Oréalin UV Sense on pikkuruinen laite, joka vaikkapa kynnen päälle kiinnitettynä tarkkailee UV-säteilyn määrää ja kehottaa tarpeen vaatiessa käyttäjää hakeutumaan varjoon tai lisäämään aurinkovoidetta. Laite yhdistyy älypuhelimeen NFC-yhteyden avulla ja käyttää ranskalaisyhtiön aiemmin sekä iOS:lle että Androidille julkaisemaa My UV Patch -älypuhelinsovellusta jakaakseen keräämäänsä tietoa.

Pikkuruinen UV Sense ei tarvitse lainkaan latausta, vaan ottaa L’Oréalin mukaan virtansa suoraan älypuhelimesta. Laite kykenee tallentamaan kerralla jopa kolmen kuukauden UVA- ja UVB-säteilystä keräämänsä tiedot.

UV Sensestä julkaistaan pieni erä Yhdysvaltain markkinoille tänä kesänä, mutta laajemman julkaisun on ilmoitettu tapahtuvan vasta 2019. Minkäänlaisia hintatietoja ei toistaiseksi ole kerrottu.

Läpileikkaus L’Oréalin UV Sense -laitteesta.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    Täysin turha, kyllä aurinkoa kannattaa vältellä lähes aina!.

Tuoreimmat jutut