Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Garminilta uusi urheiluälykello – Forerunner 645 Music toistaa musiikkia myös ilman älypuhelinta

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Myös Garmin on mukana CES-messuilla, ja se julkisti vastikään uuden älykellon Forerunner-mallistoonsa. Forerunner 645:stä julkaistaan kaksi mallia, joista toinen, Forerunner 645 Music, kykenee musiikintoistoon myös ilman yhteyttä älypuhelimeen.

Muun muassa urheilukelloistaan tunnettu Garmin on vihdoin julkistanut kellon, joka ei tarvitse älypuhelinta musiikkia toistaakseen. Uusi Forerunner 645 Music sisältää 3,5 gigatavua sisäistä tallennustilaa, joka riittää noin 500 kappaleen tallentamiseen. Musiikkia voi siirtää kelloon helposti yhtiön omalla Garmin Express -tietokoneohjelmalla vaikkapa suoraan iTunes- tai Windows Media Player -kirjastosta. Kello tukee myös musiikkia iHeartRadio-palvelusta ja Garminin mukaan tulevaisuudelle suunnitellaan tukea muillekin musiikkipalveluille.

Molemmat julkaistavat Forerunnerit sisältävät lisäksi oikeastaan kaiken mitä urheilukellolta saattaa odottaa GPS-paikannuksesta aktiivisuuden tarkkailuun ja Garmin Connect IQ -kaupasta voi totutusti ladata vaikkapa uusia kellotauluja rannetta koristamaan. Lisäksi Forerunner 645 -mallit näyttävät älypuhelinten ilmoitukset, ja Android-käyttäjät voivat vastailla tekstiviesteihin suoraan kellon avulla.

Garmin kertoi lisäksi, että Forerunner 645 Musicin akku kestää älykellona käytettäessä seitsemän päivää, ja GPS-tilassa musiikkia toistettaessa viitisen tuntia. Suomen julkaisu on vielä hämärän peitossa, mutta Forerunner 645 ja Forerunner 645 Music julkaistaan Yhdysvalloissa joko 399 tai 449 dollarin hintalapulla.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut