Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Googlen kumppanit esittelevät pian ensimmäiset Android Go -älypuhelimet – hinnat alkaen vain 25 euroa

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google on yhteistyökumppaneineen julkistamassa ensimmäiset erittäin halvat Android Go -älypuhelimet Intiassa, tietää Android Authority kertoa.

Mikäli huhut pitävät paikkansa, on ensimmäisten Android Go -puhelinten julkistus ja markkinoille tuonti vain muutamien viikkojen päässä. Kehittyvien maiden markkinoille tarkoitetut, Android 8.0 Oreosta huomattavasti kevennettyä Android Go -ohjelmistoa hyödyntävät älypuhelimet tulevat ensin Intiaan, ja sieltä on tarkoitus laajentaa muualle Aasian sekä Afrikkaan, Lähi-Itään ja Etelä-Amerikan maihin. Älypuhelinten hinnat alkavat vain 2000 Intian rupiasta, joka on euroiksi muutettuna noin 25 euroa.

Ensimmäiset Android Go -puhelimet valmistetaan Suomessa varsin tuntemattomien yhteistyökumppaneiden, kuten Micromaxin ja Intexin, kanssa ja puhelinten tekniset ominaisuudet ovat erittäin todennäköisesti perin vaatimattomat. Android Go on suunniteltu toimimaan laitteilla, joilla on keskusmuistia vain yksi gigatavu tai jopa vähemmän.

Android Go on osa Googlen kunnianhimoista tavoitetta saada miljardi uutta Android-käyttäjää. Suunnitelma vaikuttaa varsin lupaavalta, kun Androidi Go pudottaa halvimpien älypuhelinten hinnan vajaasta sadasta eurosta huomattavasti alemmas.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Tomm

    Jelly puhelimeen voisivat myös koittaa Android Go:ta.

Tuoreimmat jutut