Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ZTE:n ensimmäinen 18:9-näytöllinen puhelin on Blade V9 – kuvat ja tiedot paljastuivat

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

ZTE Blade V9 mustana.

ZTE Blade V9 mustana.

Myös ZTE on liittymässä kasvavaan joukkoon ja tuomassa pian myyntiin ensimmäisen 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustetun älypuhelimensa. Uutuus on mallinimeltään Blade V9. Puhelimen kuvat ja tiedot ehtivät jo ilmestyä ZTE:n Espanjan verkkosivustolle – ilmeisesti liian aikaisin, sillä sittemmin sivu on ehditty jo poistaa.

Blade V9 on seuraaja aiemmalle Blade V8:lle, joka on myynnissä myös Suomessa noin 300 euron hintaan.

Blade V9:n 18:9-kuvasuhteen näytöllä on kokoa 5,7 tuumaa ja tarkkuutta 2160×1080 pikseliä. Puhelimen rakenteessa on käytetty lasia myös takana. Sormenjälkilukija löytyy takaa. Värivaihtoehtoja puhelimelle ovat musta ja kulta.

Järjestelmäpiirinä ZTE:n uutuudessa on Qualcommin tuore edullisemman hintaluokan älypuhelimiin tarkoitettu Snapdragon 450. RAM-muistin määrä on malliversiosta riippuen 2, 3 tai 4 gigatavua, kuten myös sisäisen tallennusmuistin joko 16, 32 tai 64 gigatavua. Lisäksi mukana on muistikorttipaikka, joka on jaettu toisen SIM-korttipaikan kanssa.

Edeltäjänsä tavoin myös Blade V9:ssä on kaksi kameraa takana. 16 megapikselin automaattitarkenteista pääkameraa f/1,8-aukolla tukee toinen 5 megapikselin kiinteätarkenteinen kamera. Etukamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä.

Muita ominaisuuksia Blade V9:ssä ovat 3 200 milliampeeritunnin akku, Micro-USB- ja 3,5 mm -liitännät sekä Android Oreo -käyttöjärjestelmäversio. Puhelimen mitat ovat 151,4 x 70,6 x 7,5 millimetriä ja paino 140 grammaa.

Blade V9:n varsinainen julkistus voi tapahtua 9. tammikuuta Las Vegasissa käynnistyvillä CES-messuilla.

ZTE Blade V9 kullanvärisenä.

ZTE Blade V9 kullanvärisenä.

(Mainos: Lataa nyt ilmainen e-kirja tai äänikirja Elisa Kirjasta. Valitse oma kirjasi hintaan 0 € tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Tuoreimmat jutut