Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Jo käytössä testiversiossa: Google Chrome saamassa uudistuneen videosoittimen

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

Google on kaikessa hiljaisuudessa päivittänyt Chrome-selaimensa sisäänrakennettua videosoitinta. Uudistunut ja selkeästi modernisoitu soitin on jo käytössä selaimen testiversiossa ja siitä kertoo 9to5Google.

Videosoitin sisältää edelleen kaikki vanhat tutut ominaisuudet, mutta sen ulkoasua ja käyttöliittymää on muutettu modernimpaan ja toimivampaan suuntaan. Aiemmin alapalkista löytyneet valinnat toistopainikkeesta äänenvoimakkuuden säätimeen ovat nyt ikään kuin videon päällä YouTubesta tuttuun tyyliin, mutta katoavat tietenkin edelleen näkyvistä nopeasti, mikäli niitä ei käytetä.

Kenties suurin muutos on mahdollisuus kelata videota kaksoisnapautuksilla. Niin ikään YouTubesta tutun ominaisuuden käyttöön ottaminen vaatii kuitenkin hieman kikkailua ja helpoiten se onnistuu puhelimen Chrome-selaimella tämän linkin kautta, jonka jälkeen uusi ominaisuus on käytössä selaimen uudelleenavaamisen jälkeen.

Uusi videosoitin on jo käytössä Google Chromen testiversiossa ja sen varsinainen jakelu aloitettaneen niin ikään piakkoin.

(Mainos: Moi Mobiililta 100 megabitin 4G-liittymä vain 6 €/kk tai rajattomalla datasiirrolla 18 €/kk! Tutustu ja tilaa edullinen Moi-liittymä nyt tästä!)

 

Seuraa Mobiili.fitä

Mainos: Nopea 4G-liittymä puhelimeen vain 6 € / kk. Lue kokemuksia Moi Mobiilista

Kommentoi

Kommentit

  1. Hendriks

    On jo aikakin uudistua, 👍.

    • Hendriks

      Olisi jo aika minunkin uudistua, 👍.

Tuoreimmat jutut